2777
2789
عنوان

پدر و مادرای ایرانی اکثریت نامردن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بابای خودم اول تزشو انداخت گفت ار عروسی رو با هزینه خودتون بگیرین هر کیو دوس داشته باشین میتونین ...

من یه هفته قبل عروسیم اینقدر بحث پیش اومد که میخواستم تالار کنسل کنم ، درکت میکنم خیلی شرایط اعصاب خوردکنی هست

اشتباه ترین مراسم همون گرفتن عروسیه 

برو لباس بپوش برو اتلیه وبعدشم یه ماه عسل توپ 

بزار به خودت خوش بگذره نه به دیگران

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه تا شماها باشبن مرد سالاری هس عادت دارین توسری خور باشین ترک عادت موجب مرضه

چه ربطی به مردسالاری داره؟ شوهرش که همه کاری کرده

اینکه پدر بی توجه باشه به دختر و شرایطش،فقط فکر شیکم فامیل خودش باشه اوکی هست؟ 

واقعا زشته عروسی برای شوهرته پدرت داره از زندگی دخترش پول کم می‌کنه برای شکم فامیلاش من جای شوهرت بو ...

شوهرم گفت فقط بخاطر ذوق تو میگیرم ولی بگو انتخاب مهمون با ما 

بابای من میگه بگو پول وانت و کارگر برای حمل جهاز با شوهرته میگم بابا گفتن نداره بخدا خودش مدونه چرا خودمو بی ارزش کنم میگ بگو اقلامو بخره میگم بابا جان منتظر وامه زمان بده هی میگه هی میگه بخدا من خودم خیلی تو جهاز کک کردم باز توقع داره پول بدم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

خب بگو بابا مگه نمیبینی شرایطمون رو دوست داری اول زندگی رو با داشتن کلی بدهی و قرض شروع کنیم به خاطر ...

میگ چرا نرفتی یه تالار پایینتر بگیری میگم خب داماد داره میگیره وقتی از این تالار خوشش اومده خب داره میگیره قرار نیست برای اونهمه مهمونای ما کلا فداکاری کنه ک 

شما پول شام مهموناتونو بدید

ببین میگ باید 130 40 نفر دعوت کنین مثلا من سهم 30 نفرو بدم میگم پدر جان چرا بااین اوصاف حنابندون نمیگیری خب حنا بگیر همه هم دعوت کن 

چون براش حنابندون گرون میافته نمگیره اینجوری عمده هزینه رو میندازه گردن همسرم