همسرم داره با هزینه خودش عزروسی میگیره و طبق بودجه ی محدودش میتونه فقط 110 نفر از فامیلای ما و 20 نفر از فامبلای خودشو دعوت کنه بابام سر اینک کل فامیلای ما قرار نیست تو عروسیمون باشن هرروزمو تلخ کرده خیللی ناراحتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
واقعا زشته عروسی برای شوهرته پدرت داره از زندگی دخترش پول کم میکنه برای شکم فامیلاش من جای شوهرت بو ...
شوهرم گفت فقط بخاطر ذوق تو میگیرم ولی بگو انتخاب مهمون با ما
بابای من میگه بگو پول وانت و کارگر برای حمل جهاز با شوهرته میگم بابا گفتن نداره بخدا خودش مدونه چرا خودمو بی ارزش کنم میگ بگو اقلامو بخره میگم بابا جان منتظر وامه زمان بده هی میگه هی میگه بخدا من خودم خیلی تو جهاز کک کردم باز توقع داره پول بدم