2777
2789

همسرم داره با هزینه خودش عزروسی میگیره و طبق بودجه ی محدودش میتونه فقط 110 نفر از فامیلای ما و 20 نفر از فامبلای خودشو دعوت کنه بابام سر اینک کل فامیلای ما قرار نیست تو عروسیمون باشن هرروزمو تلخ کرده خیللی ناراحتم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا کاش یکم شرایط رو درک کنن🥲متاسفانه فکر میکنن هنوز زمان خودشونه که مهمونی هزار نفره خرجش به ا ...

من عروسیم ۱۰۰۰ تا دعوتی داشت کلا ۱۰۰ میلیون خرج همه جی شد 

الان ۱۰۰ تومن خرج ۲۰ تا مهمونه

این اعصاب خوردیا قبل عروسی همه هست میگذره، صبور باش

ابرومو دیگ دارن جلو همسرم میبرن بخدا خسته از سرکار میرم خونه فقط هدفشون اینه حالمو بگیرن و دعوا کنن باهام 

همسرمم میگ صفر تا صد هزینه عروسی با منه حداقل حق انتخاب و تصمیم داشته باشم 

ابرومو دیگ دارن جلو همسرم میبرن بخدا خسته از سرکار میرم خونه فقط هدفشون اینه حالمو بگیرن و دعوا کنن ...

شما مقصری ،باید بگی خودش داره خرج میکنه ،و تعداد افراد مشخص هستن چه طوریه که خودش فقط بیست نفر 

ابرومو دیگ دارن جلو همسرم میبرن بخدا خسته از سرکار میرم خونه فقط هدفشون اینه حالمو بگیرن و دعوا کنن ...

به همسرت بگو من درکت میکنم ، میدونم فشار میاد بهت ، اما اونام توی نظر دادن آزادن، تصمیم نهایی را ما میگیریم

ای بابا کاش یکم شرایط رو درک کنن🥲متاسفانه فکر میکنن هنوز زمان خودشونه که مهمونی هزار نفره خرجش به ا ...

نفری 2/100 بخدا تو تالار بستیم هر نفر بخواد اضافه شه کلی پول خرج میشه بعد فامیلای ما سه برابر همسرمه خب زشته

بابام میگ به نسبیت حذفیات من پول شامشونو میدم میپم خب این عروسی پسره شاید دوس نداری اصلا اون تعداد ادم تو عروسی باشه چه اصراریه اخه 

چه رویی داره پدرت ،خودتون چی کار کردید ،عقد گرفتین و یا جهیزیه ،شوهرت خونه داره

همسرم تازه خونه خریده ولی بااین حال داره عروسی ای ک دوس دارمو میگیره بابامم هرروز بهش میگه چرا این تالارو گرفتی چرا اول اقلام ک 5 تا به عنوان شیربهاستو نگرفتی چرا بدون اجازه من تالار قرارداد بستین و.....

نفری 2/100 بخدا تو تالار بستیم هر نفر بخواد اضافه شه کلی پول خرج میشه بعد فامیلای ما سه برابر همسرمه ...

اگر عقد خوب و مفصل رو پدرت گرفته حق داره ولی اگر کم کاری کرده باید هزینه کل مهمون های خودش رو بده

نفری 2/100 بخدا تو تالار بستیم هر نفر بخواد اضافه شه کلی پول خرج میشه بعد فامیلای ما سه برابر همسرمه ...

به پدرت بگو خودش خرج کنه ی شب برا عروسی ،لابد هزینه عروسی با شوهرت پدرت هم میخواد کادوهای فامیل خودش رو برداره