2777
2789
عنوان

پدر و مادرای ایرانی اکثریت نامردن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی نگیر ،شوهرت شاید خوب باشه ولی پس فردا مادرش همش میزنه تو سرت شما هم نمیتونی چیزی جواب بدید چون ...

باورت میشه خانواده همسرم اصلا دخالت نمیکنن میگن چون پول نداریم برای کمک خودتون میدونین و ما دخالتی هم نمیکنیم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

برای دوستم اینجوری بود پدر عروس گفت من nتا مهمون اضافه تر دعوت میکنم ب هزینه خودم .حالا نمیدونم کادوها رو برداشت یا نه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خب به پدرت بگو عقد وظیفه تو بود اگر انجام میدادی الان دست همسرم باز بود مهمون دعوت کنه همسرت آدم خوب ...

اره خدا بهم این شانسو داد ولی اگ خانوادم ابرومو نبرن تااینجا ک بردن 

مثلا بابام مراقب حرفاش نیست اون سری از شوش اومدیم چند قلم خریدیم همسرم عصرش اومد دنبالم بابام برگشته میگ به همسرم طبق قانون ک خودتونم در جریانین (چون همسرم وکیله ) با مرده ما تااینجا گرفتیم 

بعد دید من ناراحت شدم میگه شوخی کردم خب اینا چیه میگی ارزش جهازم میاری پایین 

اخه همسر من خودشم عروسی دوست داره میگه یه بار این جشن گرفته میشه 

برای دوستم اینجوری بود پدر عروس گفت من nتا مهمون اضافه تر دعوت میکنم ب هزینه خودم .حالا نمیدونم کادو ...

ما مشکلی نداریم بابام میگ شما انقد بردارین مابقی با من ولی ما خب بودجمون ب اون تعداد ک میگ نمیرسه باید هندل کنیم خرجارو چون فقط تالار نیست فیلمبردار و لباس و ماشین و ارایشگاه و... هم هست دیگ

زندگی هیچوقت آسون نمیشه،هر بار چالشی رد میشه ، یه مشکل بزرگتر پیش میادفقط دیگه تصمیم گرفتم به جای ای ...

باز خوبه به قدرت کنار اومدن با حقیقتهای زندگی رسیدین افرین داره واقعا 

همسرم میگ نمیخام بخاطر خانواد ذوقمونو از بین ببرم

اصلا خودتو ناراحت نکن 

اگه شوهرت آدم خوبیه زندگیم بردی عروسی و جشن و اینا حالا به خوبی با بدی تموم میشه میله 

حرف مردم و خانوادها همیشه هست هرکی یه نظر میده انتظارم داره به ساز همون برقصین .

تهش فقط خودتون دو نفر مهمین  زیاد اجازه دخالت ندین ولی با احترام برخورد کنین

اصلا خودتو ناراحت نکن اگه شوهرت آدم خوبیه زندگیم بردی عروسی و جشن و اینا حالا به خوبی با بدی تموم می ...

انقد بی احترامیشونو با احترام میگذرونم حس میکنم دیگ ازردن و اذیت من براشون تخلیه انرژیشون شده تفریح وار ب این قضیه نگاه میکنن

این مرد یادش نمیره طرفش رو جلوی پدرت بگیرمن خودم به شخصه یاد گرفتم جلو خانواده دربیام

دوستامم همینو میگن بخدا نمیتونم هم خیلی احساساتی ام نسبت به خانوادم هم خیلی میترسم ضایم کنن جلو همسرم مثلا بابام بی دلیل سر همین موضوعات دیشب کلا باهام حرف نزد و قهر بود........