2777
2789

بچه ها من مدتیه خیلی با خودم درگیرم . حال روحیم داغونه . میدونید جز اینجا هیچ جایی و هیچکسی رو واسه درد و دل ندارم . خیلی وقتا حرفای شما منو آروم کرده . میشه لطفا بیایید ؟ خیلی احتیاج دارم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

من و شوهرم دوست بودیم و با مخالفت های سخت خانواده من بعد مدتی ازدواج کردیم و من بخاطر اون تمام پل های پشت سرم رو خراب کردم 

تمام اتفاقات از دوران دوستیمون تا الان رو ک مرور می کنم میبینم هرکاری دلش خواسته کرده ولی همیشه منو وادار کرده اونطوری باشم ک خودش دلش میخواد . آنقدر حالم بده بچه ها فقط دارم مینویسم ببخشید اگه ذهنم آشفته است 

ما خانواده مذهبی بودیم بعد نامزدی با،زبون بازی منو راضی کرد مثل خودش و فامیلاش باشم . همه کاراش رو با زبون بازی پیش میبره . هر چی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم چطور تو این سالها منو مطابق میل خودش تغییر داده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح زنگ بزن ب ۱۴۸۰ مشاوره رایگان بهزیستی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

اگه همه راهها رو امتحان کردین و نتیجه نگرفتین جدا بشین

شما قراره یه بار زندگی کنید پس عمر‌ و جوونی خودتون رو هدر ندین

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

منم توی همین موقعیتم، ولی با کارم یعنی از کارم میخوام طلاق کنم و بقیه میگن خوشی زده زیر دلت

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بعد گفت برو باشگاه . اندامم خوب بود ذره ای شکم نداشتم قد ۱۷۰ وزنم ۶۸ بود زمان نامزدی . مخصوصا میخواست باسنم خوش فرم بشه . ببخشید خجالت میکشم این چیزا رو بنویسم 

بعد کراتین و رنگ مو . بعدش پوشیدن مانتو های کوتاه و بیشتر کت 

من خیلی اهل رفت و آمد نبودم . نه با هر آدمی ولی دوست داشتم با شوهرم تنهایی وقت بگذرونیم. برعکس اون عاشق رفت آمد با دوستاش و پسرعمو و پسرخاله هاش بود . البته همگی متاهل ‌ . منم از این جمع ها که بعضا خاله زنکی بودن خوشم نمیومد بازم رضایت دادم هرجا میگفت میرفتم

یه سری دورهمی بود حرف از ناراحتی و نالیدن از شوهر شد 

دوستم گفت تو یکی ساکت باش تو که نباید غر بزنی هنوز هیچی هم نگفته بودم ...آدما ظاهر بین هستن یعنی حتی اجازه ابراز ناراحتی هم ندارم

بعد خیانت کرد من داغون شدم اومد گفت زیادی بزرگش میکنی خودم گفتم اشتباه کردم و پشیمونم . در حالی ک برای من روح و روانی باقی نمونده بود . گفتم طلاق میخوام هیچوقت تند باهام حرف نزده بود ولی اومددمحکم دستم رو گرفت طوری فشار داد ک گفتم استخوونش الان خورد میشه گفت دفعه آخرت باشه حرف طلاق میزنی 

شاید تازه ازدواج کردن

حتی اگه تازه ازدواج کرده باشن

مثل عمر و جوونی و آرامش و روح و روان شوخی بردار نیست

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

بعد خیانت کرد من داغون شدم اومد گفت زیادی بزرگش میکنی خودم گفتم اشتباه کردم و پشیمونم . در حالی ک بر ...

غلط کرده بیشعوره عوضی خیانت کرده

دستتم فشارمیده و میگه اسم طلاق

نیار؟چه وقیح 

❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤