2777
2789
عنوان

اگه بگم میخوام طلاق بگیرم میگن خوشی زده زیر دلت

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار همه اموالشو بزنه ب نامت بعد طلاق بگیر.ی بار خیانت کرده مخصوصا اینکه اومده ب تو گفته دوباره میکن ...

دنبال تلکه کردنش نیستم . هیچوقت از نظر مالی واسم کم نذاشته 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اسی من درکت میکنم 

تو اینجور مواقه 

هیچی حال دلتو خوب نمیکنه هیچی 

هیچ کسم نمیتونه درکت کنه

شک نکن جدام بشی انقد زخم زبون میزنن 

ک همیشه عذاب وجدان میگیری 

اما مراقب باش بچه دار نشی 

و 

چیزی ام ک هست 

اگه مهریه داری بگیر 

بیشتر نخواه 

این نامردیه ک هرچی داره بزنه ب اسمت و بعد جدا بشی چون خیرشو نمیبینی 

بهش پس بده و اگه درست نمیشه جداشو

من میگم تو فقط شاغل شدنت فکرتو هراب کرده همه جا دم از شاغل شدن میرنی بقول خودت اکه شاغل نبودی بازم ط ...

اگه خوب خونده بودی میفهمیدی مشکل من چیز دیگه ایه.  گفتم از اول زندگی همیشه همونطوری بودم ک شوهرم خواسته . هرچی گفته نتونستم نه بگم . اونطوری تغییر کردم ک اون دلش می‌خواست.  خواسته هاش رو همیشه به من تحمیل کرده . هر بار یه شکلی . اینبارم خواسته اش بچه بود بازم با پولش دهن منو بست . من انگار هویت خودمو از دست دادم . مشکلم این چیزاست نه شاغل بودن و نبودنم 

دنبال تلکه کردنش نیستم . هیچوقت از نظر مالی واسم کم نذاشته

افرین 

من خودم جدا شدم 

اخرین چیزی ک دستم بود 

ماشینش بود 

ک 

بردم گذاشتم جلو در مامانش و سوییچم گذاشتم رو میزو و پیاده راه افتادم اومدم خونه 

حالا من مهریه ام نگرفتم 

ینی ادم مهریه بده نبود ینی نداشت منم بخشیدم و گفتم فقط طلاقمو بده و تموم 

اما نمیدونم اسمشو چی میشع گذاشت 

اما یکی و گرفت و ازدواجم کرد 

دو سه ماه بیشتر دووم نیاورد خانومه جدا شد و الان 

دادگاهی ان و ماشین همسر سابقمو گرفته و الانم مهریه 

هرکی ام میشنوه میگه 

خدا عوض تورو در اومد ازش

اما من راضی نیستم ب این کار 

حتی روز عروسیش هم 

براش خوشبختی خواستم 

بهر حال 

حرف ها همیشه هست 

اگه خوب خونده بودی میفهمیدی مشکل من چیز دیگه ایه. گفتم از اول زندگی همیشه همونطوری بودم ک شوهرم خوا ...

خوب راهکارش طلاقه؟ 

مگه ادم بده به میل شوهرش باشه؟   حتما باید حنگ و دعوا رخ بده؟ 

فعلا که اون به میل تو شده 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اسی من درکت میکنم تو اینجور مواقه هیچی حال دلتو خوب نمیکنه هیچی هیچ کسم نمیتونه درکت کنهشک نکن جدام ...

همچین کاری نمی کنم . من برای شروع کارم نیاز به سرمایه داشتم اردیبهشت ۴۰۳ نزدیک یک میلیارد تومن هزینه کرد واسم . همیشه از نظر مالی تامین بودم . اگه بخوام جدا بشم حتی مهریه هم نمیخوام . آدم نمک نشناسی نیستم . هنوز حتی با شوهرم مطرح نکردم چی تو سرمه . منتظره نوبت دکتر بگیرم برای چکاپ قبل بارداری چون سابقه سقط هم داشتم . الان یهو بیام بگم من تصمیمم عوض شده طلاق میخوام . خیلی وضعیت سختی دارم . اونم با اخلاقی ک میشناسمش . بگم طلاق ترجیح میده منو بکشه تا طلاق بده . نمیدونم آینده چی در انتظارمه ولی چیری ک ازش مطمئنم اینه ک حالم تو زندگی خوب نیست 

افرین من خودم جدا شدم اخرین چیزی ک دستم بود ماشینش بود ک بردم گذاشتم جلو در مامانش و سوییچم گذاشتم ر ...

خیلی راه سختی در پیش دارم خییییلی . تک و تنهام و داغون . من زندگیمم ببخشم نمیاد طلاقم بده 

خوب راهکارش طلاقه؟ مگه ادم بده به میل شوهرش باشه؟ حتما باید حنگ و دعوا رخ بده؟ فعلا که اون به میل ...

من تو تمام این زندگی فقط ازش خواستم مشروب رو ترک کنه اونم نکرد . مسئله اینه ک من انقدر ب میل اون زندگی کردم ک یادم رفته خودمم از این زندگی یه خواسته ای دارم