2777
2789

یکی کمکم کنه انقد نخوابیدم دیگه حس میکنم تو کما ام ، روزی که از بیمارستان ترخیص شدیم بعد زایمان ، گفتن بچه زردی داره ببریدش بیمارستان مخصوص اطفال شهرمون ، بردیم آزمایش اینا برداشتن تو اون تایم یه دکتره شیفت بوده به شوهرم گفته حتما بیارید بستری کنید بچه رو زردیش زیاده ، بعداز ظهر که بچه رو هم برداشتیم ببریم برا بستری و جواب آزمایش بگیریم شیفت عوض شده بوده یه دکتر دیگه به شوهرم گفته فرقی نداره اگه دستگاه هم ببرید خونه حالش بهتر میشه زردی بچه ۱۴ بوده که طرف این حرفو زده ، بعد ماهم دستگاه گرفتیم آوردیم خونه بچه دو دو روز گذاشتیم توش ، از سینه منم شیر نمی اومد همش اصرار داشتیم که از سینه خودم شیر بدیم بچه انقد گریه میکرد بعد بی حال میخوابید ما هم فکمیکردیم سیر شده خوابیده ، انقد تند تند تو خواب نفس میکشید شکمش بالا پایین میشد ، نگو بچه کم آب شده نیم کیلو وزن از دست داده ، زردیش شده ۲۴ اینا رو بعد دو روز که یه بیمارستان دیگه بردیم فهمیدیم داشتم دستی دستی بچه مو می کشتم، خلاصه چندین روز اینجا موندیم زردیش کمتر شد بدنش هیدراته شد یکم شیر خودمو با جیغ و داد میخورد یکم هم با سرنگ بهش میدادیم بعد به سرنگ عادت کرد آوردیم خونه چون سرم اینا ازش قطع شده بود تا شب بی حال و خوابالو افتاده بود هرچقدر بیدار میکردیم بیدار نمیشد به زور با شیشه شیر بهش شیر خشک دادیم تا شب باز شب آوردیمش بیمارستان ، الان بازم سرمش باز کردن میگن شیر بده ولی هرچقدر تلاش میکنم کلی جیغ داد میزنه تا سینه رو بگیره ، شیر از سینه ام همینطور می ریخت ولی بچه نمیتونست خوب سینه رو بمکه میخواست شیر آماده از سرنگ بخوره ، شیردوش برقی هم ندارم تو خونه با اون شیرمو بدوشم بعد هم تا کی میتونم بدوشم بدم بخوره خودش باید یاد بگیره ، تو رو خدا بگید چیکار کنم سینه رو بگیره بعد این همه سختی نمیخوام شیشه شیر و شیر خشک بخوره

آخی😍

ولی رنج انسان از نوزادی شروع میشه....

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

بگیرش بغلت و راه برو سینه تو بذار دهنش ببین میخوره اگه نخوره مجبوری شیر خشک بدی چون سینه تم هرچقدر بدوشی تا مک نزنه زیاد نمیشه کم کم حجمش کم میشه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی میگی شیر زیاد از سینت میاد پس شیردوش لازم نداری

شیردوش برای زمانی هست که شیرت کمه و بخواد شیرتو راه بندازه

به نظرم یه کم شیرتو بدوش شدت فشار شیرت کم بشه راحت تر بخوره احتمالا زیاده بچه راحت نمیتونه بخوره

غذاهای با بو مثل پیاز نخور که شیرت بدمزه نشه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
وقتی میگی شیر زیاد از سینت میاد پس شیردوش لازم نداریشیردوش برای زمانی هست که شیرت کمه و بخواد شیرتو ...

چون با سرنگ شیر دادیم بهش تنبل شده سخته براش مکیدن گریه میکنه که شیر آماده بریزید دهنم

بگیرش بغلت و راه برو سینه تو بذار دهنش ببین میخوره اگه نخوره مجبوری شیر خشک بدی چون سینه تم هرچقدر ب ...

آخه میخوام مک بزنه خودم شیرش بدم وقتی شیر دارم چرا شیرخشک ، ولی تنبل شده مک نمیزنه چون با سرنگ خورده ، کلی جیغ و داد میکنه و کلی ترفند میریم تا سینه رو بگیره ولی امشب تو بخش نوزادان تنهام همراه ندارم که کمکم کنه دیگه پرستار ها هم میگن خودت یاد بگیر مشکل از خودته که نمیتونی

قدمش مبارک باشه یعنی شروع شدا پروسه های بچه داری. سخته ولی قشنگه

ممنون عزیزم خیلی خسته شدم این چند روز اسیر بیمارستان ها شدم تو خونه حداقل یکی برام غذا درست میکرد یا بچه رو نگه میداشت یکم استراحت میکردم الان حس میکنم فقط چشام داره نگاه میکنه بی حس شدم از خستگی

چون با سرنگ شیر دادیم بهش تنبل شده سخته براش مکیدن گریه میکنه که شیر آماده بریزید دهنم

الهی

ولی سعی کن بهش با سینه شیر بدی همینجور که خودت گفتی اگه از سینه نخوره شیرت یواش یواش کم میشه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼