2777
2789
عنوان

اگه بگم میخوام طلاق بگیرم میگن خوشی زده زیر دلت

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 70 پست
الان اصلا زمان خوبی واسه بحث مذهبی نیست . من از اول نماز و واجبات دینیم سرجاش بود الانم هست . تنها ت ...

اشنباهه اونم بپوش ببین چطور از خودت راضی میشی

رایتی میگی شوهرت مجبور ت کرد بعد میگی خودمم میخواستم 

خدایی تو تمام پستات سردرگمیو تناقض موج میرنخ 

تکلیفتو با خودن مشخص کن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه یه عده حمله نمیکنن من خودم شاغلم از پس خودم برمیام

اسی بنظرم اول سعی کن خودت حالت با خودت خوب بشه. اول تراپی برو روانشناس برو ، کاری به کار شوهرت نداشته باش فقط ببین چطوری میتونی حال دلتو خوب کنی. وقتی یکم بهتر شدی به جدایی فکر کن

رفتم تاپیک هاتون رو نگاه کردم

عزیزم شما با اون شرایط بدی ک بعد از خیانت همسرت داشتی، نتونستی طلاق بگیری.

با توجه به روحیاتت شما ادم طلاق گرفتن نیستی. فقط با این فکر حال روحیت رو بدتر میکنی!

شما این همه ب گفته خودت تغییر کردی اونم بخاطر علاقه ای ک ب همسرت داشتی 

نمی دونم چی حالت رو خوب میکنه فقط این می دونم ک طلاق حال شما رو بهتر نمی کنه!

شما که حرف گوش کن نیستی

اون موقع که شوهرت خیانت کرد گفتم کوتاه نیا طلاق بگیر

اگه هم زندگی تو میخوای به این سادگیا کوتاه نیا سخت تنبیه ش کن

گفتم مطمئنم تو ادم طلاق گرفتن نیستی

نه طلاق گرفتی راحتم برگشتی بهش

سری بعد گفتی شوهرت گفت بچه

گفتیم الان زمان زیادی از خیانتش نگذشته

الان نه به خودتون زمان بده

حداقل یکی دوسال زمان بده

تاپیک بعد گفتی تصمیم گرفتم بچه دار بشم

تو که به حرف منوبقیه  گوشی نمیدی

ولی الان اصلا تحت هیچ شرایطی به بچه دار شدن فک نکن 

تو همین الان شرایط روحی مناسبی نداری 

بارداری یه چالش بزرگه برای آدمایی که حتی از قبلش شرایط روحی مناسبی داشتن

تو که همین الانم شرایط روحیت مناسب نیس 

بچه بیاری هم زندگی تونو نابود میکنی هم خودتو هم اون بچه 

باید اول از همه بری مشاوره تا خودتو به حالت نرمال برگردونی

به اون شخصیتی که دوستت داری برسی 

تا حس خوب و رضایتو به خودت برگردونی

بعد اون بشین راجع به زندگیت و اینده تصمیم گیری کن

ولی بچه دار شدن تو این شرایط بدترین تصمیمیه که میتونی برای زندگیت بگیری

هنوزم میخوای بچه بیاری الان؟

سلام خانمی، امیدوارم که حال دلت بهتر شده باشه. من تو این چند روز تقریبا تمام تاپیک هات رو خوندم. به نظر من الان فقط باید به خودت فرصت بدی تا دلت قرار بگیره، الان وقت نتیجه گیری و تصمیم گرفتن نیست، ببین چی آرومت میکنه، هر کاری که فکر می کنی که ذهنت رو آروم می کنه انجام بده، کتاب خوندن، فیلم دیدن، رفتن سر مزار کسی، رفتن به زیارتگاه، پیاده روی کردن و ....، فقط فقط بزار دلت قرار بگیره. شما راحت این زندگی رو نساختی که راحت هم تموم ش کنی، بخاطر همین هم اینقدر آشفته ای. به حرف خیلی از آدمهای اینجا هم توجه نکن که سریع نسخه طلاق و گرفتن اموال و درآوردن پدر طرف رو میپیچن. من تو این شرایط همیشه میگم خودخواه باش و خودت رو بیشتر از همه مدنظر داشته باش، به فرض طلاق گرفتی، چه اتفاقی میفته، پس اون همه محبت و عشق چی، اون همه حال خوب و حس قشنگی که تجربه کردی چی میشه. عزیزم از نظر سنی شما تقریبا جای دختر منی، ای کاش میشد با هم حضوری صحبت می کردیم. به یسری مسائل فکر نکن، اون اتفاق بد رو هی مرور نکن، هی تو تاپیک هات نگو همسرم بهم خیانت کرد، خودت گفتی که بخشیدمش، با خودت رو راست باش، این بخشش نیست، داری انتقام میگیری، خودت نوشتی که ایشون یک ماه سرکار نرفتن، با هم رفتین سر خاک عزیز و ایشون به خاک عزیزشون بهت گفتن که فقط چند تا دیدار و مقداری کمک مالی بوده، عزیزم پس چرا میگی ۳، ۴ ماه با هم دوست بودن و از این حرفا که خانم های نی نی سایت هم سریع نسخه های آنچنانی برات بپیچن، کسایی که حس قشنگ محبت و احترام شما رو حتی یک روز تجربه نکردن. همسر شما خطای بدی کردن، درسته، ولی ایشون خطاش رو پذیرفته و شما هم به گفته خودت بخشیدی. هی این ماجرا رو شخم نزن، آرامش زندگی ت رو از خودت و ایشون دریغ نکن. عزیزم غرور مردت رو نشکن، وقتی غرور ایشون رو میشکنی قبلش خودت رو شکستی. 

اگر دوست داشتی بیشتر صحبت کنیم بهم پیام بده. از خدا میخوام که کمکت کنه زودتر دلت قرار بگیره و بتونی تصمیم درست رو بگیری.