2777
2789
عنوان

شوهرم داره روانیم میکنه چکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 110 پست

ببخشید شما عقب افتاد معلول یا مشکل دار هستی که خودت انداختی دست این حیوان . عزیزم فقط یه بی همه چیز میتونه در مورد مبلی 110 میلیون با زحمت و رنج کار کردن خانوادت خریده شده اینطور حرف بزنه . شماها این شوهرای عتیقه و تفاله رو از کجا پیدا میکنین . اه اه . حیف شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقمون بداز اینا رو باید بکشیم من درست مثل شما اول زندگی از همه ی ارزوهام گذشتم هرچی پس انداز داشتم نقدی غیرنقدی قسط های اقارو پرداخت کردم حالا بادوتا بچه روزگا رم سیاه کرده با رفتارهای بد وعقده یش منو بچه هام مریض کرده کاش هیچ موقع باهاش اشنا نمیشدم کاش😢😢

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

این اقا خودشیفتگی داره نامزد سابق منم میگفت منو باید ببرید واسه جهاز نظر بدم چیزای خوب و عالی باید بگیربم گفتم من واسه خودم چیز بد نمیگیرم ولی میدونستم ببرمش دست میذاره رو گرونترینا درصورتی که خودش نه سرویس طلا میخواس بخره نه خونه گرفته بود کلا به این مردای پررو رو ندین به اندازه کافی خانوادشون اینارو پررو کردن من که جدا شدم ادم خودشیفته و پرتوقعی بود و من از اول توقعم کم بود با اینکع سر بودم ازش تو حواستو جمع کن  

دمت گرم دختر

فدایتتت😎😎😎😍😍

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

الهی زنده باشیدختر باعرضه میبینم کیف میکنم

ممنونم عززیزمم و همچنین 😍😍اینجا گفتم که استارتر به خودش دل و جرات بده و حقشوبخواد .فکر نکنه بابدسکوت کنه چون دختر یه خانواده س ؛چون داره ازدواج می‌کنه .زیادی که سکوت کنی طرف مقابل هوا برش می‌ذاره که اره من خیلی خاص و شاخم و باید بهم احترام بگذارند و حرف منو فقط گوش بدن .هیچ کس از تو سری خوردن و سکوت نفعی نبرده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خوب کردی عزیزم تجربه تو گفتیبلکه به خودشون بیان

انشالله که به خودشون بیان.خیلی از خانوم ها ودخترا تو نی نی سایت یه ترس نهادینه شده تو وجودشان هست و حاصل تفکر پدر و مادره که زن باید سکوت کنه .هیس هیچی نگو لال شو.زشته زن صداشوببره بالا .حق بامرده همیشه 

این که مسئله مبل میگذره ولی اینو از من داشته باش بگو عروسی میخوام سرویس طلا میخوام هر کاری که میخوای یه لنگه پا وایسا بگو میخوام اما نگو به خاطر مبل یا بفهمه از سر لجبازی ه این کار رو میکنی به زبون خوش . مرد جماعت نباید دلت به حالش بسوزه که باختی منم هر چی بلا سرم اومد سر این بود که خانوادم نفهمن ناراحت نشن .۲ . از الان پول ازش بگیر و سعی کن خرجی خونه را از اول ازش بگیری و پول تو جیبی تو . و از اینها پس انداز مخفی داشته باش ببین جدی بگیر این خیلی بعد ها کمکت میکنه