2777
2789
عنوان

شوهرم داره روانیم میکنه چکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 110 پست
اره خواهر همینکار رو میکنن بلاخره این ضرب المثلا الکی نبود زنی که خرجـنداره ارج نداره خاک تو سر من ک ...

خوب همون رو بهونه کن اصلا جهاز نبر بعدم عرف نیست زن بخره اتفاقا سرویس چوب رو کردن پسر میندازن همه جا 

خیلی شوهرت پرو هست 

خانوادم میفهمن ناراحت میشن چیه نبر مبل روپسبده یا بفروش نصف قیمت برای خودت طلا بگیر بذار پیش مادرت 

بگو جا نداری بیارم 

الان جهاز بردن وهیچی نخواستن بدترین کاری هست داری با خودت می‌کنی 

مقصررر خودتی ..تا کی لی لی به لالااش بزاری ‌اقا رو دور برداشته ..برا منم اینجوری بود به بار دیگه قاط ...

چکار کردی😭😭

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خواهر همینکار رو میکنن بلاخره این ضرب المثلا الکی نبود زنی که خرجـنداره ارج نداره خاک تو سر من ک ...

خب عزیزم‌اگرراه داره میتونید وسفارشی نیس عوض‌کنید خودک یه بهونه بیار برااخانواده ات مبل وفرش رو بنظرم بایدباهمسرانتخاب کردش ولی اگرمیخوای حرفتوبه کرسی بنشونی که دوباره اینجوری اذیت نکنه بگوهمینه هست من میخوام تونمیخوای یه دست هن توبخر

خوب همون رو بهونه کن اصلا جهاز نبر بعدم عرف نیست زن بخره اتفاقا سرویس چوب رو کردن پسر میندازن همه جا ...

نمیتونم اختلاف میوفته😭😭

خب عزیزم‌اگرراه داره میتونید وسفارشی نیس عوض‌کنید خودک یه بهونه بیار برااخانواده ات مبل وفرش رو بنظر ...

نمیتونم عوض کنم اینا بهترینش بود 😔😔پول دادیم فاکتور کردیم

چکار کردی😭😭

هی تحقیر میکرد .هی میگفت آره خانواده ت به تو میگن روانی تو اینجور تو اونجوری .من قبل شوهرم به دوستی کوتاه مدت داشتم .هی اونو می‌گرفت دستش که به بابات میگم .منم هی نمی‌خواستم بابام ناراحت بشه .سکوت میکردم .یه بار دعوا کردیم خودش شروع کرد .گفت زنگ میزنم به بابات میگم با فلانی دوست بودی میریم جلو در خونه ش..منم گفتم چرا تو زنگ بزنی خودم زنگ میزنم 😏😏😎😎همون لحظه زنگ زدم و بابامم اومد .از سیر تا پیاز ماجرا رو هم بهش گفتم .بابامم شستشو پهنش کرد تا خشک بشه 😏😏🤣🤣دیگه بعد اون فهمید من از چیزی نمی‌ترسم ..همش تهدید می‌کرد ول میکنم میرم فلان .منم دیگه میگفتم چمدونت آماده س بفرما برووو 😏😏🤣🤣😎😎

ببین حقتو باید بگیری .‌بگو باید برام سرویس طلا بخری .باید به مراسم عروسی کوچیک بگیریم .من تو این خونه نمیام ..نق زد غر زد بگو همینه که هست .من تو خونه ای که خوشم نیاد نمیشینم.

برام مهم نیست داری یا نداری بایددد خرجم کنی 

حالا آقا پولداره یا کلا خسیسع ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو