2777
2789
انشاالله خدا توانت رو زیاد کنه عزیزم

فداتشم مادرشوهرم ایام فاطمیه نذری داره این بنده خدا بخاطر نذر مادرشوهرم اومده شهر ما

منم از خانم فاطمه ی زهرا میخوام منو شرمنده نکنه 

بخدا انقدر معذب بود خانمه از بستگان همسرم هست اما مادرشوهرم حتی براش میوه ام نمیاورد 

من اول فکر کردم میوه نداره

بعد پاشدم از یخچال رفتم اوردم

بخدا روش نمیشد بخوره بمیرم براش

فردا بیاد خونمون براش سنگ تموم میذارم کیف کنه

عزیزم میدونی تو یه جمعی بودیم امروز یه بنده خدا از شهر دیگه اومده بود مهمون خونه ی مادرشوهرمبعد مادر ...

سوپ خیلی زحمت داره 

زرشک پلو با مرغ و باقالی پلو با گوشت بزار راحت‌ترین غذاهاست 

سالاد فصل یا ماست و خیار درست کن 

تعداد مهمونهات زیادن برای خودت غذاهای سخت ردیف نکن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم گفتم که هیچ کس این ادم رو دعوت نمیکرد بنده خدا به قدری معذب بود گفتم تشریف بیارید خونه ی مابقیه ...

فقط به همون آدم میگفتی بیاد 

بدم میاد یکیو دعوت کنی بقیه ام دنبالش راه بیفتن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

گلم گفتم که هیچ کس این ادم رو دعوت نمیکرد بنده خدا به قدری معذب بود گفتم تشریف بیارید خونه ی مابقیه ...

😁پس باید از 8 صب پاشی .تا 11 اینا خونه رو تمیز کن، وسایل رو لیست کن بده شوهرت بخره. سالادو هم همون صب درست کن. ژله نمیخواد . دیگه بعدازظهر رو کلا بایدبزاری برا آشپزی

عزیزم میدونی تو یه جمعی بودیم امروز یه بنده خدا از شهر دیگه اومده بود مهمون خونه ی مادرشوهرمبعد مادر ...

بخاطر این کارت خدا کمکت میکنه مطمئن باش بهترین مهمونیو میدی

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

آخیییی چقدر مهربونی شما 🥲🩷

ولی خب الان پای آبروی خودت وسطه و به نظرم با بچه ی کوچک این همه کار رو نمیشه در عرض ۱۷ ساعت انجام داد که ۶ ساعت برای خوابه حداقل ، دست کم ۴ ساعت برای خورد و خوراک و ایاب ذهاب 😂 مثلاً بگیریم ۴ ساعت هم برای رسیدگی به بچه .بعد سر سه ساعت این همه کاااار رو چجوری انجام بدی ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یه دست سطحی بکش‌ وسایل اضافیو بذار تو یه اتاق درشو ببند. شامم زرشک پلو با مرغ درست کن.

شام دیشب زن عموی همسرم دعوت کرد چلو مرغ درست کرده بود 

از طرفی بچه ها میرن اتاق بچم وگرنه اتاق ها رو قفل میکردم خوب میشد 

خواهرشوهرمم همیشه به بهانه ی شیر دادن میره اتاق خواب

موندم اتاق چطثر جمع کنم داخل کابینتمم که بچم بهم ریخته

تو چشم باید جمع بشه

ماهی درست کنی دردسرش کمه صبح بذار تو مواد از عصر اروم اروم ریلکس سرخ کن صبح هم برنجتو بخیسون از ۶ عصر بذارش راحتتتتتت همچیتو صبح اماده کن بچت چندسالشه؟ درکت میکنم منم دیشب ۱۵ نفر مهمان داشتم ژله و کیک و پلومرغ و پاستا و پیتزا و اسنک و شلغم و خرماها انواع و اقسام شکلا و مزه ها و مسقطی درست کردم اونم ژله تو ۱۵ تا جام اونم حالت دار با بچه ۵ ساله ۳ روز درگیر بودم خلاصه