2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی واقعا ! شما که از منم بی خیال تری 🫤😐😂🤦

عزیزم میدونی تو یه جمعی بودیم امروز یه بنده خدا از شهر دیگه اومده بود مهمون خونه ی مادرشوهرم

بعد مادرشوهرم اصلا به ایشون تعارف نکرد شام بمون خیلی بهش بی احترامی کرد 

بنده خدا اونم اصلا نمیدونست کجا بره

منم گفتم تشریف بیارید خونه ی ما

از ته دلمم گفتم با اینکه خونمون داغون بود 

بعد زن عموی همسرم دید من زیاد اصرار کردم امشب اون شام دعوت کرد 

بعد من خنگول تو رودروایسی به همه ی جمع گفتم فردا همه دعوتید شام خونمون

خخخخخ اونا ام از خدا خواسته همه با سر قبول کردن

این شد از مهمونی ۲۵نفره من😅

حالا چه خاکی به سرم بریزم 

چطور آبرو داری کنم

اما بخدا حس خوب دارم از اینکه اون ادم احساس ارزشمندی کرد

اولا فرداشب مهمون داری از الان استرس نگیر قشنگ ۷-۸ ساعت بخواب دوما داخل کابینت و کشو لازم نیست جمع بشه همون ظاهر تمیز باشه کافیه 

سوم اینکه مرغ بپز با یه سالاد نهایت یه سوپ مرغ رو هم اینجوری بپز یه عامله پیاز خرد کن با هویج و فلفل دلمه مرغ را روش بچین روش روغن بریزدربذار با یه لیوان اب بذاربپزه وسطاش اب و رب و نمک فلفل بریز روش رازش به روغن زیادی که روش میریزی دیگه نیاز به سرخ کردن نداره

بنظرم فردا زنگ بزن یکی بیاد کمک دستت واقعا سختت میشه اینجوری

به همسرم میگم بچمو صبح ببر بده مامانم 

اونم فکر نکنم ببره و در نهایت بیخ ریش خودمه 

خواهرمم معلمه تا دو مدرسه است مامانمم که نمیتونه بیاد 

مادرشوهر و خواهرشوهرامم نمیان کمک😩

از بیرونم تا حالا کمکی نیاوردم

من 25 نفرمهمون داشته باشم. دو روز قبل خونه رو تمیز میکنم. روز قبل هم همه وسایل رو آماده میکنم. چجوری ...

گلم گفتم که هیچ کس این ادم رو دعوت نمیکرد بنده خدا به قدری معذب بود گفتم تشریف بیارید خونه ی ما

بقیه نگام کردن گفتم شما ها ام بیایید 

همه کفتن میان😂

یه دست سطحی بکش‌ وسایل اضافیو بذار تو یه اتاق درشو ببند. شامم زرشک پلو با مرغ درست کن.

عالی

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

کاش تو روزگاری که کسی به آدم بچه دار کمکی نمیده، مهمونی هم نرن خونه اش

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

به همسرم میگم بچمو صبح ببر بده مامانم اونم فکر نکنم ببره و در نهایت بیخ ریش خودمه خواهرمم معلمه تا د ...

دوست و آشنایی چیزی فردا زنگ بزن ببین کسی سراغ ندارن مطمئن باشه بیاد کمکت وگرنه فردا فکر کنم از پا بیوفتی خرید کنی مرتب کنی آشپزی کنی اوووو

نمیشه مادرت بیاد پیشت؟

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴