2777
2789
استرسی دیگه به خودت راه نده صبح زود بیدار بشی به کل کارات بجز خرید می‌رسی این وسط نقش همسرتون چیه

والا همیشه نقش هویج رو داره 

بهش گفتم صبح برو گوشت بگیر

وسایل سوپرمارکتی سفارش میدم

یه لیست میوه و سبزی جات نوشتم ببینم میره بخره

همیشه صفر تا صد کارا با خودم بوده متاسفانه با وجود دو تا بچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به همسرم میگم بچمو صبح ببر بده مامانم اونم فکر نکنم ببره و در نهایت بیخ ریش خودمه خواهرمم معلمه تا د ...

یه کاری کن صب یه اسنپ بگیر فقد مامانت بیاد خونت بچتو نگه داره به خواهرتم بگو بعداز ظهر خودشو برسونه کمکت کنه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
زهره خاااانووومی🖐خوشم میاد نظراتمون مثل همه. 😄😄❤️

جوونم   😍😍😍

سوپ جز سخت بودن خیلی هم ظرف کثیف میکنه فکر کن تعداد بشقاب دو برابر میشه یک بشقاب پلوخوری باید بزاری یک سوپ خوری 

من خیلی برای مهمون سوپ درست نمیکنم واقعیت 

همونو میزارم یک غذای اضافه تر 

قرمه سبزی بذار صبح قششنگ جا بیفته تاشب. اتاقارم بریز تو کمد دیواری😆

بدبختی اینه خواهرشوهرم میگه میخوام شیر بدم میره تو اتاق 

قرمه ام چون مادرشوهرم روضه دارم و مراسم میترسم خانم هایی که میان هوس کنن چون با مادرشوهرم تو یه ساختمونم 

تازه ظهرم باید برم روضه کمک 🥺😩

شام دیشب زن عموی همسرم دعوت کرد چلو مرغ درست کرده بود از طرفی بچه ها میرن اتاق بچم وگرنه اتاق ها رو ...

خواهرشوهرت کمک نمیده کاش ایقد تو خونتم جولان نمیداد... شبی هر طور شده خونتو جمع کن بخواب... هشت بیدار شو تا ده خریدات بکن از ده برو برا اشپزی و سالاد 

الان بخواب که صبح سرحال باشی باقالی پلو و گوشت سوپ سالاد ژله بله عالیه یه کم هم بورانی درست کن اول غ ...

اره حتما میذارم خونه ی مامانم نشد با اینکه مامانم خیلی ازم دوره زنگ میزنم بیاد دنبالش

بدبختی اینه خواهرشوهرم میگه میخوام شیر بدم میره تو اتاق قرمه ام چون مادرشوهرم روضه دارم و مراسم میتر ...

میزنمتا‌ . نمیشه که. قیمش کن. فسنجونش کن. بچه ام اگر زیاده ی ماکارونی ام بذار کنارش.‌. 

parasoo1989@
عزیزم میدونی تو یه جمعی بودیم امروز یه بنده خدا از شهر دیگه اومده بود مهمون خونه ی مادرشوهرمبعد مادر ...

عزیزم اشکال نداره چون ناگهانی گرفتی مهمونی قطعا نباید توقع زیادی ازت داشته باشن 

به نظر من همون باقالی پلو و ماهیچه و سالاد فصل بزار

اندونزی و سوپ شیر و ماهی رو بیخیال شو ماهی واس تعداد بالا سخت میشه خیلی من تجربه شو داشتم

همسرت بگو اگه میتونه فردا رو نره سرکار یا اگه کار خودش نیست زودتر بیاد کمک

اگه مامانت اینا هم دعوتن واس شب بگو از صبح بیاد تو نگهداری بچه کمکت کنه

خونه هم الارم گوشی بزار به خودت بگو یه ساعته همه رو تمیز میکنم سطحی همه رو تمیز کن

دو تا دارم ۶ساله و سه سالهسه ساله بیچارم کرده ۹خوابید یازده و نیم بیدار شده مشغول داغون کردن خونه اس ...

اسی اینایی که داری تعریف می‌کنی من از خوندنش هم دارم استرس میگیرم انگار فردا ۲۵ نفر آدم قراره بیان خونه‌ی من 😨😱

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

خواهرشوهرت کمک نمیده کاش ایقد تو خونتم جولان نمیداد... شبی هر طور شده خونتو جمع کن بخواب... هشت بیدا ...

خواهرشوهر چند تا دارم اما این دیگه شورشو در اورده امروز تو روضه داریم پذیرایی میکنیم میگه آرزو اب نبات بچم افتاده زمین یه اب بزن

بچه های اولمون تو حیاط بودن میگه یه نگاه بنداز نرن بیرون 

کلا از بالا به پایین نگاه میکنه و دستوری حرف میزنه منم خیلی میومه ی خوبی باهاش ندارم 

چند بار گله کردم کولی بازی در اورد بخاطر همون خیلی باهاش هم کلام نمیشم

جوونم 😍😍😍سوپ جز سخت بودن خیلی هم ظرف کثیف میکنه فکر کن تعداد بشقاب دو برابر میشه یک بشقاب پلوخو ...

مهمونای من سوپم درست میکنم فقط دو یا سه نفر میخورن بقیه غذای اصلی میخورن همسرم میگه سوپ درست نکن خرج اضافس  گوشت وبرنج ای چیزا هست کی سوپ میخوره