2777
2789

میدونین عشق با دوست داشتن فرق داره

مثلا دارم میبینم یبار به یکی خیلی دل بستم حتی قبلش آدمایی که میگفتن ما به کسی دل باختیم بروشون میخندیدم ولی خب دنیا جوری بازیم داد که نشد یوقت آروم بگیرم

نمیدونم چرا اینقد دلم دنبال اون کره خرست اینقد با من بد بود فهشم داد پیجشو بست هیچی از خودش نگفت ولی خیلی ازش حس خوب میگرفتم

من میگم عاشق یه دختر بشه و بهش ندنش حداقل این دردو تنهایی نکشم اونم همرام بکشه

که من بعدش با هر کی حرف زدم خوبو بد ولی هیچ وقت نتونستم اون حسو از کسی بگیرم

میدونم اون خیلی عوضی بود دوستشم حتی بهم بد بیراه،گفت نفرینشون نمیکنم ولی میگم خدا کنه هر جا باشن طرفشون دلسنگ باشه مثل خودشون گیرشون بیاد

هر رابطه ای شروع کنم نمیتونم دل ببندم هر بار نامزد میشم بعد دوروز بهم میزنم نمیتونم ادامه بدم

و خب بگم بهتون سعی کنین اونی که باهاش دوست میشین بهش بگین عکس شناسنامه بده که اسمشو بدونین اگه هم مجازی هستین همیشه تماساتون تصویری باشه

و از خیلی ویس بخواین براتون بفرسته تا داغ رو دلتون نمونه

منکه میگم گذشت سختیا ولی رسید بدبختیا

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

عشق پوچه...جنس نر همه زنهارو دوس داره اما به ناچار بخاطر شرایطی که داره یه زنو به عنوان همسر انتخاب میکنه و در طول زندگی مشترک دائما دنبال اینه که ببینه کی بهش نخ میده تا به زن بدبختش خیانت کنه...درواقع عشق مردا پوچه پوچ..خودتونو اذیت نکنین..

عشق پوچه...جنس نر همه زنهارو دوس داره اما به ناچار بخاطر شرایطی که داره یه زنو به عنوان همسر انتخاب ...

خودمونو اذیت نمیکنیم تو به مقام والای شناختشون رسیدی من هنوز تو راه شناختم ولی میدونم اخر یکی گیرم میاد زندانبان

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمونو اذیت نمیکنیم تو به مقام والای شناختشون رسیدی من هنوز تو راه شناختم ولی میدونم اخر یکی گیرم م ...

آره واقعا راس گفتی من دیگه مرد زده شدم خواهر😅انقدر که ضربه خوردم دیگه هیچکی نمیتونه بهم ضربه بزنه ..کاش این عقلو پونزده سال پیش داشتم

آره واقعا راس گفتی من دیگه مرد زده شدم خواهر😅انقدر که ضربه خوردم دیگه هیچکی نمیتونه بهم ضربه بزنه . ...

منم کسی نمیتونه بهم ضربه بزنه جز اونی که دوسش داشتم و اذیتم کرد خاکتوسرش خیلی ازش خجالت میکشیدم از بس دوسش داشتم

منم کسی نمیتونه بهم ضربه بزنه جز اونی که دوسش داشتم و اذیتم کرد خاکتوسرش خیلی ازش خجالت میکشیدم از ب ...

دو سال دیگه اصلا حسی بهش نخواهی داشت بهت قول میدم...چون هم اذیتت کرده هم رهات کرده بعدها یا بیتفاوت میشی یا ازش بدتم میاد تازه

دو سال دیگه اصلا حسی بهش نخواهی داشت بهت قول میدم...چون هم اذیتت کرده هم رهات کرده بعدها یا بیتفاوت ...

یعنی بنظرت به این یکی که الان باهاشم دل میبندم ؟؟؟

اون دوسال بیشتر که ازش خبر ندارم چیکار میکنه و ولی از اون الاغاست که زهرشو ریختو رفت فک کرد کمبود محبت دارم و دنبالشم تف بهش اصلا که منو نخواست