2777
2789

من واقعا نظری راجع به حرفای استارتر ندارم که واقعا کارما بوده یا نه 

اما شدیدااااا به این نکته معتقدم که از هر دست بدی از همون دست میگیری 

مثلا یکیو میشناسم سال 84 یه پراید صفر خریده بود و خیلی پز میداد و یکی از دوستاشو سوار نکرده بود 

الان بعد از 20سال هنوزم همون پرایدو داره و هیچ پیشرفتی نکرده

یکیم بود همش تحصیلاتشو تو سر کسایی که تحصیلات نداشتن میکوبید و تحقیرشون میکرد الان تو همون مقطع مونده و سالهاست در آرزوی دکترا گرفتنه و نمیتونه 

کلا زیاد دیدم بی جنبه بازی درآوردن زندگی خیلیا رو به چوخ داده

موافق صد درصدی

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

این گناه هست که خودت رو برا کسی بگیری و مغرور باشی به چیزی و اون چیز بشه خدای تو این ها گرفتار میشن تو این برنامه های تجربیات مرگ دیدم حالا نمیدونم شامل این کسانی که گفتی میشه یا نه ولی می‌گفت کسایی که وابستگی خاصی به چیزی داشته باشن خیلی بیش از حد و افراطی وابسته باشن اینایی که مثلاً جونشون دربره برا خونشون ماشینشون به خط روش بیفته خیلی عصبانی و بد اخلاق و دیوونه میشن مثلاً بین خدا و ماشین  ماشین رو انتخاب میکنن اینقدر دوسش دارن می‌گفت اینا زجرشون این بود مثلاً بازماندگان به ماشین دست میزدن اینا روحشان انگار میخواست بره اونا رو بزنه خیلی روحشون عذاب می‌کشید اصلا به مرحله بالاتر نمی‌رفتن 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این گناه هست که خودت رو برا کسی بگیری و مغرور باشی به چیزی و اون چیز بشه خدای تو این ها گرفتار میشن ...

وااای من جونم برای کتابام درمیره😂🐒

اصن نمیتونم قرض بدم به دیگران 

پس عذاب اون دنیام اینه کتابامو برمیدارن 😂😂