عزیزم دیگه الان که ازدواج کردی، موقع این که به ظاهر و فیزیکش فکر کنی نیست. الان باطنش باید برات مهم ...
سلام مامان بزرگ نقاش خوبین؟من قبلا که عضو سایت نبودم شمارو میدیدم خیلی دوستون دارم❤❤❤
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
عزیزم دیگه الان که ازدواج کردی، موقع این که به ظاهر و فیزیکش فکر کنی نیست. الان باطنش باید برات مهم ...
تویه تاپیک بادانا داشتیم از کاربرا محبوب میگفتیم من گفتم شما خیلی وقته نیستین خیلی حلال زاده این اینجا دیدمتون یهو😊
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
عزیزان زیبایی یه جیز نسبیه شاید اونایی وه میگن شوهرمون خیلی خدشگله به چشم اونا زیبا اومره که خب طبیعی هم هست بالاخره عشق و علاقه ادمارو در نظر هم زیبا میکنه