2777
2789
عنوان

شوهر خشگلللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 6883 بازدید | 235 پست

منم دلم  شوهر خوشگل میخواست. نه خوشگل  دخترونه ها، مردونه  با ابهت و  قد بلند و هیکلی  و با بدن مو دار  به اندازه .اما خب یه درصدم شوهرم شببه چیزی که میخواتم نیست تازه اخلاقم نداره یه ذره. ارزوی همه چی به دلمه😢😢😭😭😭 هوففففف

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
سلام عزیزم خاله که کلا  نمیان، من خواهرزاده شونم، گااااااهی میام با اکانت ایشون... خیلییییییییی ...

وای چراا نمیان؟حالشون خوبه؟

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر اینکه از تاپیک خوشم اومد و برام خنده دار بود و سرگرم شدم آخرش هم عکس گذاشتم . نه اینکه خان ...

واااا الان حرف من مسخره کردن بود جالبه در کمال ادب نظرمو گفتم تیکه ای دیدی تو نظر من شما

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
وای چراا نمیان؟حالشون خوبه؟

حالشون خوبه، یه مدت خیلی درگیر بودن، درگیر خرید و فروش خونه و یه حادثۀ بد.  
 نمی دونم دوست دارن بگن یا نه، ولی همین قدر می گم که هم ایشون یکی از اقوام درجه یک رو از دست دادن (که ضربۀ خیلی بزرگی بود) هم دوباره چند وقت پیش یکی از اقواممون بر اثر سرطان فوت کرد که خیلی برای هممون سنگین بود!
نهایت این که ایشون دیگه از دورۀ امتحانات دانشگاه که هیئت ژوری بودن، همین طور یه نفس گرفتار بودن تا الان!
براشون دعا کنید لطفا!  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
حالشون خوبه، یه مدت خیلی درگیر بودن، درگیر خرید و فروش خونه و یه حادثۀ بد.      نمی د ...

وای متاسفم خدا رحمتشون کنه.امیدوارم مشکلات رفع بشه و دوباره بیان اینجا .و اگه قابل باشم حتما دعا میکنم❤❤

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
وای متاسفم خدا رحمتشون کنه.امیدوارم مشکلات رفع بشه و دوباره بیان اینجا .و اگه قابل باشم حتما دعا میک ...

حتما هستید عزیزم... هر دومون رو دعا کنید! انشالا به پاکی دل شما خدا گره از مشکلات ما باز کنه! و آرامشی باشه رو غممون!  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
شوهر مثله غذاست بعضی غذاها ظاهرخوبی دارن ولی مزه وطعم وخاصیت ندارن وقتی خوردی وتموم شد حس شادی بابت ...

دقیقا نامزدمن موهاش داره میریزه اوایل گفتم وای ن پشیمونم نمیخوام خخخخ ولی الان بخاطراخلاقشم ک شده میگم کل موهاشم بریزه خدانکرده زبونم لال عیبوایراد دیگم داشته باش میخوامش چون اخلاقش عالیه

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐