خیلیییی .... یه زمانی شوهرم مجرد بوده مغازه زده بود چه زنها و دخترایی رو نشونم میده ک میخواستن بیان باهاش دوست بشن ... یعنی همه زنا خراب از قیافه شونم میباره
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خاک تو سرشون (دور از جون جمع ) تو چیکار کردی؟ واکنش نشون ندادی؟
من نه هیچ واکنشی ... چون اولا اگر ریگی ب کفشش بود نمیومد به من بگه و بگه دیگه ژل نمیزنم ... دوما من هیچ وقت خودمو با اونا مقایسه نمیکنم ک بخوام حرص بخورم سوما اعتماد دارم ب شوهرم و فقط گفتم خاک تو سر این دخترای خراب و کثیف کنن کن مردایی ک ب این کثافتا پا میدن... و بعدم شوهرمو با کمال آرامش بغل کردمو ماچ و تعریف و تمجید
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖