2777
2789
عنوان

شوهر خشگلللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 6883 بازدید | 235 پست
کلا من الان محو پستای کاربرای محترم هستم😒😒🤤🤤

و من نییییییز🤣🤣🤣🤣🤣زیر پوستی همه دارن پز سوهراشون و میدن😂😂😂اقا نریزن سرم 

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که میگن شوهرمون خوشگله ایا خودشونم خوشگلن یا معمولین

من که خودم هیچی دیگههههههه

هرچی بگم کم گفتم.

ببین....تو بگو آهو .....تو بگو گوله نمک.....تو بگو جاذبه.....اصلا تو بگو زیبای خفته 

اون منم 😂😂😂😂😂😂😂

خدا رو شکر کن که شوهرت شیر پاک خورده  خدا نسل این زنای کثیف رو از زمین ریشه کن کنه😟

شوهرم از مادرش ضربه خورده بس ک دور قر و اطوار بوده باعث طلاق بین پدر مادرش و زجر و سختی شوهرم شو واسه همین بهم همیشه میگه خانوم من جز تو و مامانت از همه زن‌های دنیا همیشه فراری بودمو هستم (حالا مامانم عمه‌شه ک دوسش داره وگرنه از مامان منم فراری بود)😉

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
و من نییییییز🤣🤣🤣🤣🤣زیر پدستی همه دارن پز سوهراشون و میدن😂😂😂اقا نریزن سرم 

اصن خیلی خنده دار و بچه گونه ست حرفاشون 😆😆😒😒 حس میکنم همشون ۱۶ یا ۱۷ سالشون باشه نهایتا

اصن خیلی خنده دار و بچه گونه ست حرفاشون 😆😆😒😒 حس میکنم همشون ۱۶ یا ۱۷ سالشون باشه نهایتا

اخ به خدا منم همینو فکر کردم مخصوصا ژل 🤣🤣🤣🤣

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
الحمدالله ک کلههه نی نی سایت حقوقا بالای 20 میلیون،همهههه بچه پولدار با قد بالای 2 متر قیافه برد پیت ...

طفلی من شوهرم از دو متر ۲ سانت کمتره 😞

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شوهرم از مادرش ضربه خورده بس ک دور قر و اطوار بوده باعث طلاق بین پدر مادرش و زجر و سختی شوهرم شو واس ...

خیلی سخت بوده خیلی تو روحیه آدم تاثیر میذاره 

خداروشکر که الان تو رو داره 🤗🤗🤗