2777
2789
عنوان

شوهر خشگلللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 6883 بازدید | 235 پست
واااااااا دخترها چه وقیح شدند کثافت ها 

خیلیییی .... یه زمانی شوهرم مجرد بوده مغازه زده بود چه زن‌ها و دخترایی رو نشونم میده ک میخواستن بیان باهاش دوست بشن ... یعنی همه زنا خراب از قیافه شونم میباره

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی .... یه زمانی شوهرم مجرد بوده مغازه زده بود چه زن‌ها و دخترایی رو نشونم میده ک میخواستن بیان ...

خدا رو شکر کن که شوهرت شیر پاک خورده 

خدا نسل این زنای کثیف رو از زمین ریشه کن کنه😟

شوهر منم قشنگه  دخترا تو یونی هم بخاطر ظاهرش هم موقعیتش خودکشان میکنن واسش ولی چون برج زهرمار ...

شوهر خوشکل برج زهرمار خوبه اما شوهر خوشگل غیر برج زهرمار دردسره 

راستی شما چند سالگی ازدواج کردی؟ البته جاش تو این تاپیک نیست ولی چندوقت بود میخواستم ازت بپرسم عزیزم

به قول نازنین مادربزرگم که میفرماید:شوهرِ خوشگلو لا نون بزاری بدی سگ نمیخورش وقتی آدم نباشه😆

پس کاربر گرامی دنبال آدمیت باش نه خوشگلی

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
شوهر خوشکل برج زهرمار خوبه اما شوهر خوشگل غیر برج زهرمار دردسره  راستی شما چند سالگی ازدواج کر ...

۲۹ عزیزم جفتمون ۲۹ بودیم

یعنی ۲۹ و چندماه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خیلیییی .... یه زمانی شوهرم مجرد بوده مغازه زده بود چه زن‌ها و دخترایی رو نشونم میده ک میخواستن بیان ...

ببین زباد هم حرف مردها را باور نکن - قلو‌هم می کنند 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
خاک تو سرشون (دور از جون جمع )  تو چیکار کردی؟ واکنش نشون ندادی؟

من نه هیچ واکنشی ... چون اولا اگر ریگی ب کفشش بود نمیومد به من بگه و بگه دیگه ژل نمیزنم ... دوما من هیچ وقت خودمو با اونا مقایسه نمیکنم ک بخوام حرص بخورم سوما اعتماد دارم ب شوهرم و  فقط گفتم خاک تو سر این دخترای خراب و کثیف کنن کن مردایی ک ب این کثافتا پا میدن... و بعدم شوهرمو با کمال آرامش بغل کردمو ماچ و تعریف و تمجید

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖