2777
2789
عنوان

دزدی دخترا

865 بازدید | 53 پست

من امروز بیرون بودم حدود ۸ساعت کار داشتم اونجا برای دندونم معطل شدم

قبل بازشدن مطب دکتر هم من رفتم نزدیک جایگاه بنزین تو فضای سبز نشستم

یه آقایی اون طرف فضای سبز اومد با یه ماشین مدل بالا وایساد دید تنهام و نشستم اشاره میکرد بیا چته یه لحظه بیا بیا کارت دارم بیا
گفتم نه ممنون از دور اشاره کردم بره هی می‌گفت نه بیا بیا
منم زود پاشدم رفتم تو جایگاه بنزین بین مردم بعد هم برگشتم دم در دکتر پیش چند نفر که پشت در منتظر بودن نشستم اصلا حتی اگه طرف آدرس میخواست بپرسه بعضیا بهونست برای دزدی وسایل یا خود آدم خلاصه دختر پسر نداره حواستون جمع کنید

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

چون ممکنه وقتی بریم سمت ماشین طرف که مثلا ببینیم چی میگه اسپری چیزی بهمون بزنن یا حتی مارو بکشونن تو ماشین و نیست و ناپدید بشیم خلاصه مراقب باشید تا میتونید چند نفر باهم دربیاید تنها نرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بارم من داشتم راه میرفتم به آقایی با ماشین مدل بالا آدرس خواست منم از دور بهش گفتم و گفت اگه خواستین بیان بالا راهو نشونم بدید میرسونمتون منم گفتم نه ممنون ولی درسته حتی نباید نزدیک ماشین شد شاید بیهوش کننده بزنه

یهو یه دختری هم اومد کنارم وایساد گفت میشه گوشیتو بدی به مامانم زنگ بزنم گوشیم خاموش شده من ازش فاصله گرفتم و بهش گفتم نه عزیزم نمیتونم شمارو نمی‌شناسم و میترسم گفت عیبی نداره خیلی بنظر میومد عادی باشه و چیزی نداشته باشه ولی آدمای عادی از آدمای ترسناک خطرناک ترن چون بیشتر ظاهرشون گول میزنه

خدا میدونه هدف دزدی گوشی هست یا جدیدا دزدی خود آدم بیشتر از دزدی گوشی هست

ظاهرش عادی بود یه دفتر و خودکار و کتاب دستش بود و فقط ماسک مشکی داشت اینا ولی حتی اگه ماسک نداشت هم نمیشه به غریبه ها دیگه اعتماد کرد

گفتی نه ممنون ؟فداتشم باید فحش میدادی 😂🥺

میترسم طرف بهم حمله ور بشه وحشی دیوونه چیزی باشه😂

آخه گفتی امروز

پیامو برای دوستام فرستاده بودم مال همون روز همونم کپی کردم اینجا گذاشتم کسی ببینه حواسشون جمع کنه

یه بارم من داشتم راه میرفتم به آقایی با ماشین مدل بالا آدرس خواست منم از دور بهش گفتم و گفت اگه خواس ...

به منم همینو گفتن، و دنبال یه سازمان دولتی هم میگشتن، میگفتن بیا بالا تا بهمون نشون بدی...