2777
2789
عنوان

دزدی دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بارم من داشتم راه میرفتم به آقایی با ماشین مدل بالا آدرس خواست منم از دور بهش گفتم و گفت اگه خواس ...

ارهه

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

یه چیز دیگه هم تعریف کنم من میرفتم سرکار پیاده میرفتم صاحب کار بی انصاف داشتم ۳ظهر می‌گفت بیا بعد رفتم خلوت خلوت تابستون توی گرما بود بعد یه ماشین سفید که دوتا مرد توش بود وایسادن برام 

سرم داد میزدن میگفتن سوار ماشین ما شو 

بیا 

داد میزد بیا بریم فرودگاه باید با ما بیای 

بیااا و من داد میزدم فروش دادم دویدم سمت خونه ها یه نفر درو باز کرد ماشین حرکت کرد رفت 

دیگه اصلا هم ظهر درنیومدم 

به پلیس هم حتی زنگ زدم اومدن ولی پلاک ماشین یادم نبود 

خب پس کلا هیچی نگو فقط برو از اونجاالبته میدونم ادم میترسه اینجور مواقع همینجوری یه چیزی میگه

فقط یه چیزی گفتم از این به بعد فندک اسپری فلفل و این چیزا می‌زارم تو کیفم 

خب اینکه یه آقایی به یه خانم پیشنهاد دوستی بده یا اشاره کنه بیا که همیشه بوده زیاد تو فکرش نرو

نه عزیزم جدیدا دزدی تجاوز و قتل و آدم ربایی میکنم کلی دختر هست ناپدید شده شاید پیشنهاد دوستی نباشه

خب اینکه یه آقایی به یه خانم پیشنهاد دوستی بده یا اشاره کنه بیا که همیشه بوده زیاد تو فکرش نرو

بعد هم از همسایه های ما طلاهای دوتا زن رو دزدیدن چون از سر جاده ماشین سوار شدن

الهه حسین نژاد هم که دیدی

و یه مورد. دیگه من ۲۱سالمه طرف بالای ۴۰بود نمیدید همسن بچش هستم؟

و میگم مورد دومی که برام پیش اومده بود همین بود که یه ماشین با دوتا آقا وایسادم برام میگفتن باید سوار ماشین ما بشی بریم فرودگاه بیا باید بریم که من فرار کردم اون موقع تقریبا یکسال و نیم پیش بود این خاطره که من فرار کردم شما خونه ها و جیغ زدم مردم درومدم و به پلیس زنگ زدم ولی پلاک ماشین رو متاسفانه ندیدم به پلیس بگم

و یه مورد. دیگه من ۲۱سالمه طرف بالای ۴۰بود نمیدید همسن بچش هستم؟و میگم مورد دومی که برام پیش اومده ب ...

حالت اتفاق دیگه ای هم که برام افتاد البته خیلی وقت پیش رو میگم 

بازم از یه فضای سبز خلوت میرفتم سرکار ظهر چون ظهربود خلوت بود پیاده میرفتم یه موتوری دیدم دوتا ماسک زده بود از پیشم رد شد رفت منم مسیرمو ادامه دادم رسیدم آخرای اون مسیر که دیگه میفتم روی جاده یهویی یه موتوری دیدم قایم شده بود بین درختان سریع اومد طرفم دست زد به باسنم و خندید و رفت جلوتر وایساد کلی فوشش دادم و چقدر ترسیدم خداروشکر آخرای مسیر بود رفتم روی جاده اصلی

حالت اتفاق دیگه ای هم که برام افتاد البته خیلی وقت پیش رو میگم بازم از یه فضای سبز خلوت میرفتم سرکار ...

یه دفعه دیگه هم که باهام پیش اومد اسنپ گرفتم از وقتی سوار شدم از بازار میپرسید ازم که بیشتر با نمی‌دونم جوابشو دادم بعدش هم کل مسیر با تلفن حرف میزد یهویی اشتباهی رفت سمت یه مسیر جاده خاکی اولش تا نرفته گفتم وایسا اشتباه رفتی وایسادم گفت که نمیدونستم اشتباه رفتم تلفن قطع کرد تا رسوندم خونه بامن حرف میزد و هی می‌گفت عهه چه دختری واییی می‌گفت خودشم دوتا بچه داره من همون اول محلمون پیاده شدم فقط رسیدم پیاده شدم