2777
2789
عنوان

دیدگاهتون در مورد این اتفاق چیه

266 بازدید | 30 پست

یه زن و شوهر ک با هم خوب بودن..ولی شوهره سرطان میگیره و نمیتونه کار کنه دیگه و پدر خیلیییی پولداری داره...پدره پسرشو دکتر نمیبره و خرج زن و بچه پسرشو نمیده ...و اون خانوم اعتراض میکنه و برادر شوهرش اونو کتک میزنه جوری که دنده های اون خانوم میشکنه..خانواده اون دختر از اینی ک اینکارو کرده شکایت میکنن ..و شوهره پشت زنشو داره...خانوادهه همشون پشت اون پسر اون یکیو میگیرن و این برادرشونو ترد میکنن و چند نفری میزننش و اونو از خونه میندازن بیرون و اون پسر و زنش هم میرن خونه پدر اون خانوم میمونن چند ماه ...بعدش پسره حالش بد میشه و مادر خانومش که خیلیم دوسش داره میترسه ک اتفاقی برای اون پسر بیوفتع و خانوادش اینارو قاتل بدونن..به پسره میگه برو کنار خانوادت و اون پسر میره و حالش بد میشه و خانوادش نمیان عروسشون و نوه اشونو ببرن بعد از یک ماه هم میمیره ...و اون دختر جوون با یه بچه میمونه ....بنظرتون مقصر کیه و کجاست...بنظرتون اون دختر ابروش رفته ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا آبرو ریزی ؟؟؟ بیماری ابرو ریزیه یا کمک خواستن از پدر و مادر ؟؟؟؟

ما خانوادمون دشمن زیاد داریم..مردم همش پچ پچ میکنن....در حالی ک خاهرم با شوهرش هیچ مشکلی نداشت و بنا به این دلایلی ک گفتم مجبور بودن از هم دور باشن

توکل به خدا داشته باشید، خدا اجر زحمت خواهر و خانواده ات را می ده و از جایی که فکر نمی کنید راه را ب ...

خیلی ناراحتم ..خاهرم با یه بچه بدون هیچ پشتوانه ای بدبخت شد ....حالا اینا پچ پچ میکنن