2777
2789

یعنی واقعا هیچ ربطی نداره این موضوع به دوست داشتن بچتون یا حضور بچتون

مادرشدن یعنی یه مسئولیت بیست و چهار ساعته تا حداقل۱۸ سالگی بچه و یه دغدغه بیست و چهار ساعته تا اخر عمرتون و درسته که بچه بی نهایت عزیز و شیرینه برای ادم ولی خیلی پیش میاد ادم دلش برای وقتی که همچین مسئولیتی توی روزمره اش نبوده و میتونسته بدون دغدغه و با برنامه شخصی زندگی کنه تنگ میشه

تازه این و منی دارم میگم که واقعا کمک از اطراف دارم و همسرمم خیلی مسئولیت پذیر بوده تا اینجا تو والدگری مثلا هر یکی دو ماه یه صبح شب دخترم پیش خانوادم میمونه و حتی گاها همونجا میخوابه من دوستام و میبینم با همسرم تفریح دو نفره میریم یا حتی تنهایی یه برنامه ای که دوست دارم میچینم ،واقعا برای کسی که کمک نداره یا همسرش فک میکنه بچه داری کار مادره به تنهایی واقعا خیلی بیشتر از من پیش خواهد اومد اما متاسفانه یا کسی راجبش حرف نمیزنه یا تا کسی راجب این حرف بزنه محکوم به مادر بدی بودن و دوست نداشتن فرزندش میشه و بهش عذاب وجدان میده جامعه 🫠

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

منظورم از اینکه به حضور بچه ربط نداره اینه که من یا مادرای دیگه ناراحت نیستیم از حضور بچه صرفا با وحود علاقه به بچه دلتنگ روزهایی که این مسئولیت و نداشتیم میشیم و طبیعیه و حقمونه این دلتنگی 🫠

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زندگی قبل بچه هامویادم نمیاداینقدکه غرق مسولیت شدم🤒🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

من به دوران بعد مادری نذاشتم برسم 😅✌️✌️

ولی با تاپیکت موافقم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم یادم نمیاد فقط روزای خوبم بعد بچه دار شدنه فقط میگم اونموقع ها چرا خسته میشدم کاری نداشتم

🤣

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

حالا من چی بگم حتی یکککککک ساعتتتتتت حتیییی ده دقیقه کسی کمکم نمیکنه همش تو خونم دارم بچه داری میکنم

والا من همیشه دلم برا قبلا ها تنگ میشه ربطی به دوست داشتن بچه هام نداره عاشقشونم

اما همش با خودم میگم چرا قدر اون روزا رو ندونستم

چرا من گفتم همه ریختن سرم اما الان که دی.ه دوتا بچه دارم و یکم بزرگتر شدن و راحتتر شدم همین الانمو د ...

واقعا منم عین هر مادری عاشق بچم هستم اما طبیعیه ادم گاهی دلش بخواد از مسئولیت مادر شدن کمی دور بشه و دلتنگ روزایی بشه که این مسئولیت و نداشته

وای نگو بچه جونه عمره مگه میشه عاشق باشی،ودلت برا گذشت تنگ بشه

بله میشه عزیزم

من عاشق بچم هستم اما گاهی واقعا دلتنگ وقتی میشم که مثلا میتونستم بدون چک کردن دویست تا جا و موقعیت بتونم با دوستم یه کافه برم یا بلیط یه تئاتر و بدون اینکه با هزار نفر هماهنگ شم بتونم بخرم و برم 😅