2777
2789
عنوان

دزدی دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 53 پست
یه دفعه دیگه هم که باهام پیش اومد اسنپ گرفتم از وقتی سوار شدم از بازار میپرسید ازم که بیشتر با نمی‌د ...

یه خاطره دیگه هم که برام پیش اومد مربوط به ۱۵سالگیم هست الان ۲۱هستم با مادربزرگم رفتیم مادربزرگم خیلی پیر بود که دوسال پیش به رحمت خدا رفت 

خلاصه از جاده ماشین گرفتیم که بریم مغازه عموم 

راننده نگاهم میکرد و ازم تعریف میکرد شمارشو نوشت و گفت اگه شمارمو نبری پیادتون نمیکنم 

مادربزرگمم نزدیک ۸۰سال بودگوشاش سنگین و سمعک نداشت اصلا نمیشنید راننده چی بهم میگه منم شمارشو ازش گرفتم همینکه رسیدیم از ماشین پیاده شدیم جلوی مغازه عموم جلوی چشمای راننده هیز شماره رو پاره کردم انداختم بهمون فوش داد فروش داد و توهین کرد و رفت 

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

یه خاطره دیگه هم که برام پیش اومد مربوط به ۱۵سالگیم هست الان ۲۱هستم با مادربزرگم رفتیم مادربزرگم خیل ...

ماشین سر راهی سوار نشید جاهای خلوت نرید تنها هم نرید به هرکس که میگه بیا آدرس بهم بگو هم نزدیک نشید ناچار هستید به کسی کمک نکنید حتی اگه زن بود حتی اگه خانواده بودن 

من همیشه هم با آژانس بانوان میرم و میام اونم بانوان آشنا و معتبر با کرایه دو برابر بهشون میدم یا آژانس های معتبر محله خودمون دوبرابر کرایه میدم با آشنا میرم میام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین سر راهی سوار نشید جاهای خلوت نرید تنها هم نرید به هرکس که میگه بیا آدرس بهم بگو هم نزدیک نشید ...

۹۰درصد خریدارم آنلاین انجام میدم 

بازاری که نزدیک به محلمون هست هم پیاده میرم 

خب اینکه یه آقایی به یه خانم پیشنهاد دوستی بده یا اشاره کنه بیا که همیشه بوده زیاد تو فکرش نرو

ما حتی به پسرای فامیل و آشنا هم میگیم تنها نرید همینطوری بگیرن سرتون بلایی بیارن چه برسه به دختر که بدن ظریف آری داره پسر که هیکلی تر هست چند نفر بگیرنش سرش بلایی میارن نه دختر ظریف و تنها 

ما حتی به پسرای فامیل و آشنا هم میگیم تنها نرید همینطوری بگیرن سرتون بلایی بیارن چه برسه به دختر که ...

خلاصه این همه نوشتم که بگم حواستو جمع کنید دخترا و پسراتونو مراقبشون باشید بچه رو تنهایی نفرستید سر خیابون بره بخدا شاید دیگه برنگرده

الان دیگه مپ و بلد نشان هست برای آدرس ۱۰۰٪ قصد مزاحمت یا دزدی داشته کلا جواب نمیدادی نگاهشم نمیکردی

آره نرفتم طرفش رفتم تو پمپ بنزین بین مردم وایسادم اونم رفت بعد اصلا صدام میزد لبخند میزد برام لایه حالت چندش بود می‌گفت بیا 

یه بارم من داشتم راه میرفتم به آقایی با ماشین مدل بالا آدرس خواست منم از دور بهش گفتم و گفت اگه خواس ...

دقیقا این اتفاق برای منم ب همین شکل  افتاده😐

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
آره نرفتم طرفش رفتم تو پمپ بنزین بین مردم وایسادم اونم رفت بعد اصلا صدام میزد لبخند میزد برام لایه ح ...

یه مورد دیگه هم بگم اگه جای خلوت نشستین خلاصه پیش اومد براتون زیر دوربین مغازه ها باشید یا توی دید بشینید 

من دقیقا زیر دوربین های پمپ بنزین نشستم اون روزی 

یا یه دفعه دقیقا روبه روی یه کافه که پر آدم بود نشستم

یا یه دفعه هم کنار دیوار همون جا که عکس و سونوگرافی انجام میدادم نشستم اونا شبانه روزی هستن ولی من کارم تموم شده بود و موندم پیش دیوارشون نشستم تا اومدن دنبالم 

یهو یه دختری هم اومد کنارم وایساد گفت میشه گوشیتو بدی به مامانم زنگ بزنم گوشیم خاموش شده من ازش فاصل ...

وای این رو گفتی یادم افتاد رفته بودم مغازه یادم رفته بود گوشی ببرم ایفونمون هم از برق جدا بود بعد از یه آقا که از ساختمون رو به رویی ما بود خواستم بهم تلفنش رو بده از دست خودش زنگ زد بعد دید در رو باز کردن برام باور کرد واقعا همسایه ایم😭دیگه آنقدر بی اعتمادی یک جوریه 

منم دیروز اسنپی قصدش فکر کنم دزدی بود به زور از ماشین پیاده شدمو فرار کردم دخترمم باهام بود

میدونی اگه میتونی خواهری چیزی ببر همیشه خلاصه تنها نریم بهتره 

بعد من وقتی میرم بیرون طلاهامو درمیارم 

وای این رو گفتی یادم افتاد رفته بودم مغازه یادم رفته بود گوشی ببرم ایفونمون هم از برق جدا بود بعد از ...

چیکارکنیم آخه من دوست دارم به بقیه کمک کنم ولی نمیشه دنیا خطرناک شده