یه پسره چند سال پیش شیش سال پیش اومد خواستگاری هم من بچه بودم هم اون و به دلایلی ردش کردن خانوادم و منم خبر نداشتم بعدها گفتن ولی خودش دلش خیلی میخواست و همچنین خانوادش این وصلتو تو این دهه فاطمیه من میرفتم هیئت یه شب خواهرش اومد بهم گفت بیا کنارم بشین و کلی حرف زد راجب خانوادش خودش شوهرش داداشش شب های بعدی هم اومد اصرار کرد من دیگه نرفتم به شب داداشش به هودی خوشگل پوشیده بود وایساده بود دم در من داشتم با مامانم حرف میزدم خندم گرفت به حرفش دیدم اونجا وایساده نیشمو بستم اینم طبق معلوم زیر نظر گرفت ما رو بعد از گذشت دو شب بهم با پیج پیوی درخواست داد من جواب ندادم از موضوع داداشم وارد شد ( دوست داداشمه به موقع هایی شاید داداشم باهاش درد و دل کرده) و گفت ببخشید مزاحمتون میشم یه موضوع درباره داداشتونخ میخوام با هاتون در میوه بذارم من جواب ندادم ریکوستشو برداشت باز گفت اگه مهم نبود مزاحمتون نمیشدم منم پیام دادم سلام بفرمایید اینم هی پیام داد و گفت قول بده بین خودمون بمونه
منم هیچی نمی گفتم اینم گفت چرا سیم میزنین جواب نمیدین باز هیچی نگفتم به سری پیاماشو که درباره حال داداشم بود حذف کرد منم پیامام حذف کرد بعد از یه هفته امروز بهش گفتم پیاماتون دیدم ممنون که اطلاع دادین
اونم نوشت خواهش میکنم بعد از گذشت چند دقیقه نوشت فقط چرا سین میزدین و جواب ندادین من دیدم شما جواب ندادین پیامو حذف. کردم البته شما هم حذف کردین باز من هیچی نگفتم و مامانمو بردم دکتر حالش خوب نبود این خبر دار شده بود و پیام داد حال خاله خوبه باز پیامشو حذف کرد نوشت سلام حال خاله خوبه
موندم چکار کنم ریستریکش کردم اونا خانواده نسبتا مذهبی و همچنین ما و آیثتم بگم اینجا به جوریه نمیشه با کسی زیاد حرف زد نمیشه فهمید میخواد امتحانت کنه یا واقعا دوست داره و میخواد مزه دهنت بفهمه
موندم چکار کنم ریستریکش کردم اونا خانواده نسبتا مذهبی و همچنین ما و آیثتم بگم اینجا به جوریه نمیشه ب ...
قبلاً هم با یه پیج عمومیش اگه پیجم باز بود میومد استوریمو میدید لایک میکرد و به بار هم قبل از فاطمیه ریکوست داد بعد از چند دقیقه حذف کرد و وقتی پیام میداد این دوبار استوری از خودشو داداشم گذاشت و داداشمو تگ میکرد البته این کار خیلی وقتاشه
موندم چکار کنم ریستریکش کردم اونا خانواده نسبتا مذهبی و همچنین ما و آیثتم بگم اینجا به جوریه نمیشه ب ...
خب اومد خواستگاری دیگه بیچاره، دیگه چجوری میخواست مزه دهنتو بچشه؟خانوادشم که خوششون اومده،شما ببین اگه از هر نظر(سطح اجتماعیو مالیو اینا..) به خانوادتون میخوره، خب چرا باهاش بیشتر آشنا نمیشی؟ اگرم که باهاش حال نمیکنیو فکر میکنی ازش خوشت نمیادو بهم نمیخوری، بلاکش کن،خیلی راحت، بنظرم کلا چون بعد چند سال اومده و رفته ذهنتو درگیر خودش کرده، ولی اگه تو میشناسیو فکر میکنه پسر خوبیه بیشتر آشنا شو، اگرم نه که هیچ
نمیشه زیاد باهاش حرف بزنم چون اعتماد ندارم بهش نمیدونم هدفش چیه الان، شغل عاالیی نداره خونه نداره ماشین نداره از خودش فک کنم 24یا26سالشه قدش بلنده پوستش سفیده چخرش زیاد به دلم نمینشینه دانشگاه هم رفته سر کارگر یه شرکت خرماس الان،بعدم اگه بیاد معلوم نیست خانوادم موافق باشن