2777
2789
عنوان

خانما بیان شرایطو بسنجین

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 84 پست
پس چرا اومده بوده خاستگاری نمیدونم والا منم پسرا رو نمیشناسم نمیتونم دقیق راهنماییت کنم ان شاءالله ک ...

شیش سال پیش اومده بود خواستگاریم خیلی هم مشتاق بودن الان بعد از این همه دید زدن زیر نظر داشتن پیام داده

آخه من زیاد به دلم نیست بخاطر همین اصلا ... اوکی ولی فکر نکنم بیاد بگه 

اگه به دلت نیس یه چیزی نمیدونم والا

من یه اشتباهی کردم خاستگار قبلیم به دلم نبود ینی تایپم نبود باهم دیگه فامیل بودیم راهمونم دور بود با راه دورم مشکل داشتم  ۱ ماه باهاش چت کردم برا آشنایی روز دوم بود اسم خودکشی و اینا آوردکه قبل تو میخواستم خودمو بکشم و ابنا منم ساده دلم سوخت  باهاش چت کنم شاید به دلم رفت چت کردم  اما باز به دلم نرفت ولی اون خیلی وابستم شده بود وسط صحبتا  هی میگفتم نه  جوابم منفیه بعد هی دلم میسوخت هی میترسیدم  میگفتم جوابم مثبته  چند بار همینکارو کردمهی گفتم نه هی گفتم آره  آخرش مثل اینکه فهمیده بود  گفت من زشتم؟دوسم نداری ؟منم هیجی نمیگفتم خیلی آدم دلسوزیم خیلی اما الان خیلی خجالت میکشم از رفتارم  از کارمم خیلیم پشیمونم که چرا روز اول قشنگ فکر نکردم زودی باهاش چت کردم که وابسته بشه هنوز عذاب وجدان دارم 😭بعد اون خیلی دعا کردم ازدواج کنه چون میگفت خودمو میکشم دیگه ازدواج نمیکنم خیلی دعا کردم ازدواج کنه  تقریبا ۱۰ روز بعدش ازدواج کرد الانم زنش حاملس🥰اما احساس میکنم نفرینم کرده از همون موقع به  بد بیاری داشتم🥲کاش دلسوز نبودم کاش😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیش سال پیش اومده بود خواستگاریم خیلی هم مشتاق بودن الان بعد از این همه دید زدن زیر نظر داشتن پیام د ...

ان شالله که قصدش خیر باشه باز حتما با مامانت صحبت کن دعواتم کنه اشکال نداره که مطمئنا نمیکنه 😄 

اگه به دلت نیس یه چیزی نمیدونم والامن یه اشتباهی کردم خاستگار قبلیم به دلم نبود ینی تایپم نبود باهم ...

آره به دلم نیست اصلا اما انگار می‌تونه عشق پاکی نسبت بهم داشته باشه ولی با این کارش نسبت بهش حس بدی پیدا کردم

انشاالله براتون جبران شه به زودی با بهترینا 

هی اشکال نداره بخوادت باز میاد خاستگاری نخادم میره

اگرم هم من بخواوش داداشم از اون طرف پیشش درد و دل می‌کنه از اون طرف جلو مامانم هی تخریبش می‌کنه  واقعا نمیدونم چیه مرضش این پسره هم خیلی هوا داداشمو داره خبر نداره تو خونه هی تخریبش میکنه