2777
2789
عنوان

خانما بیان شرایطو بسنجین

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 84 پست
آره میدونم اما وقتی جواب میدم اون فکر می‌کنه اهل حرف زدنم و لاااس زدن شاید باهاش آخه هی میاد یه چی م ...

چ فکری الکی می‌کنی 

میتونی سنگین رنگین و با ادب جواب بدی .نه اینکه سین بزنی هیچی نگی کارت زشته

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ فکری الکی می‌کنی میتونی سنگین رنگین و با ادب جواب بدی .نه اینکه سین بزنی هیچی نگی کارت زشته

آخه زیاد ازش خوشم نمیاد دوست ندارم زیاد به پسر بهم نزدیک بشه و هی بیاد حرف بزنه حرفم بزنم اون کلا برداشتش اینه من دوست دارم راهو باز نگه دارم واسه حرف زدنش

آخه زیاد ازش خوشم نمیاد دوست ندارم زیاد به پسر بهم نزدیک بشه و هی بیاد حرف بزنه حرفم بزنم اون کلا بر ...

خوشت نمیاد دیگه بگو پیام نده ولی جواب ندادن خیلی زشته، طرف فکر میکنه مخاطبش دیواره

خوشت نمیاد دیگه بگو پیام نده ولی جواب ندادن خیلی زشته، طرف فکر میکنه مخاطبش دیواره

آخه خیلی پر روعه خب بیا حال مانمو از خودش یا داداشم بپره نه اینقدر راحت بشه زود با من

متاسفانه دوس ندارم رو لج یهو بیوفته یا بهش بر بخوره مثلا یا فک کنه بدم میاد ازش

خب اگه میخوایش بهش بگو درست نیست به من هی پیام میدین ، من از این کار برداشت دیگه ای دارم

لطفا دیگه بهم پیام ندین

اگه بخوادت از راه درستش وارد میشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
میخواد باهات دوس شه اصلا هم قصدش ازدواج نیس کسی که به خپاهر رفیقش رحم نمیکنه شرف نداره نخیر نمیخپاد ...

آها منم همین حس کل وحودمو فرا گرفته شیطونه میگه به مامانمو داداشم بگم حستبشو جا بیاره اما نمیشه کثافت آدمه بی شعوره اشتباه کردم باهاش حرف زدم از همون اول الان فکر می‌کنه من دختریم که اهل رلم و اینا

خب اگه میخوایش بهش بگو درست نیست به من هی پیام میدین ، من از این کار برداشت دیگه ای دارملطفا دیگه به ...

اصلا نمیشه حرف زد کثافت شاید میخواد فقط دوست شه به قول یه آقایی این که به خواهر به قول خودش رفیق رحم نداره پس....

من هیچی نمی گفتم اونم پیام داد شما دوست دارین من موضوعو بگم بعدم گورمو گم کنم قبلش گفت من میترسیدم پ ...

اشتباه اول پسر : من گورمو گم میکنم ، هیچکس ارزش اینو نداره آدم به خودش اینجوری حرف بزنه

اشتباه دوم پسر : وقتی یک نفر پیامتو سین میزنه و جواب نمی‌ده نباید بگه چرا پیاممو سین نمیزنی. باید بگه خانوم من دارم با شما راجب موضوع مهمی صحبت میکنم ، اگه وقت نداری حرف بزنیم بگو ، چون من هزار تا کار مهم دارم که انجام بدم 

این پسر ، هرکس که هست از نظر من یه آدم پپه است. مرد و پسر بدون غرور با یه دبه ماست برابری می‌کنه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

اشتباه اول پسر : من گورمو گم میکنم ، هیچکس ارزش اینو نداره آدم به خودش اینجوری حرف بزنهاشتباه دوم پس ...

آره انگار غرور نداره پیله کرده اعتماد بهم نداره می‌ترسه از واکنش من یا خانوادم حالا موندم چکار کنم