2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
ببین زندگی که به خاطر بچه از هم بپاشه یعنی هییییچ پایه و اساسی نداشته  همون بهتر که بپاشه  ...

عزیزم الان که قرار نیست بپاشه.

بعدشم دلیل نمیشه پایه و اساس نداشته باشه.

بالاخره بچه خیلی مهمه...

بعدم خب من نمیتونم از الان بگم اگه قراره بخاطر بچه منو ول کنه و بره، همون بهتر که ول کنه و بره و اصلا نگران نباشم.

نگران بودنم طبیعیه

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم. دو سالگی پیچیدگی روده داشتم، برای عمل اون، رحم و تخمدانم رو درآوردن

عزیزم بچه همه زندگی نیست زندگی خیلی چیزادیگه داره 

ایشالله همیشه تنت سالم باشه و لبت خندوون😍😚😘😘

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔
عزیزم هر چیزی ممکنه /بلاخره بعد از چند سال وقتی هر کسی یه حرفی زد یا نگاهشون عوض شد ...به نظر من بشی ...

مطمئنم که قبل از عروسی چیزی نمیگه.

تا دو سه سال بعدشم مطمئنم که نمیگه.

من نگران بعدم.

اون موقعی که همه انتظار بچه دارن ازش.

و اون موقعی که هم سناش رو میبینه که دارن با بچه هاشون بازی میکنن و قربون صدقشون میرن...

از اون موقع میترسم که بخاطر حسرت، روزای خوبمونو خراب کنه.

چون مرده.

نمیشه پیش بینیش کرد که همیشه همینطور میمیونه

من ۵/۵ ساله ازدواجیدم 😁 و همچنان تنظیماتمون روی در حال انتظار گیر کرده  سرورمون بالا نمیاد ت ...

عزیزم ان شالله که به زودی خدا یه بچه ی سالم و تپل مپل بهتون بده...

من که هیجوقت نمیتونم این حس رو تجربه کنم.

ان شالله شما به زودی تجربش کنی

عزیزم ان شالله که به زودی خدا یه بچه ی سالم و تپل مپل بهتون بده... من که هیجوقت نمیتونم این حس رو ت ...

چراااااا !??

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
سلام روشنک جان اصلا نگران نباش.شوهرت تو رو همین جور ک هستی پسندیده معیار هر کسی با هم فرق داره شوهرت ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم.

به شوهرم یادآوری نمیکنم.

تا قبل از عقد روزی چند بار بهش میگفتم.

ولی بعد از عقد دیگه گفتنش فایده ای نداره که.

هی یادآوری کنم که چی شه؟

منم با پرورشگاه اصلا مشکلی ندارم.

شوهرم خودشم میگه مشکل ندارم و الان واقعا مشکل نداره.

فقط ترسم از آینده است و به قول شما نمک نشماسی مردا.

خداییش شوهرم تو اخلاق همتا نداره.

ولی خب آدم از فرداش خبر نداره.

میترسم پس فردا یه هو بگه من که مشکل ندارم، میخوام بچه ی خودمو داشته باشم.

ولی امیدوارم با دعای مادرم و شما دوستای عزیزم اون روز رو نبینم.

خواست خدا بوده دیگه.منم چشمم انحراف داره نمیتونم ازدواج کنم ولی راضیم به رضای خدا.  انشاالله غ ...

عزیزدلم پیشنهادمیکنم بابیمارستان میلادتهران برای مشکلت تماس بگیری....تااونجایی که من میدونم عملش رایگانه.....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
مطمئنم که قبل از عروسی چیزی نمیگه. تا دو سه سال بعدشم مطمئنم که نمیگه. من نگران بعدم. اون موقعی ک ...

تا بخاد به اون مرحله برسه یه فکری بکن . حالا یا رحم اجاره ای یا پرورشگاه اگه به موقع اقدام کنی به اون حسرت خوردنا نمیرسه،حتما دوستت داره که الانم مونده و میگه مشکلی ندارم. من یه نفرو میشناسم وقتی فهمید نامزدش(دختره) ک‌چ‌ل‌ی. س‌ک‌ه‌ا‌ی داره ولش کرد، در صورتیکه یه بیماری پوستی مقطعیه و خوب میشه و موها با یه امپول کورتون در میاد

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
خیلی سرچ کردم. تازه دارن کشفش میکنن. فقط چند نفر انجام دادن. ادنم فقط پیوند رحم. تخمدان تا حالا ...

عزیزم بخاطر مشکلت ناراحت شدم منم چهارساله بچه میخایم و نشده ولی دنبال درمان هستم شماهم میتونی تخمک اهدایی بگیری با اسپرم شوهرت جنین بشن و رحم اجاره ای بگیری.اینطور شوهرتم بچه خودشو داره.حتی میتونی یه مدتی یه جایی باشید که کسی نفهمه رحم اجاره ای گرفتید یا اگه برات مشکلی نداره بگو مشکل رحم داشتم رحم گرفتم ولی جنین از تخمک و اسپرم خودم و شوهرمه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
تا بخاد به اون مرحله برسه یه فکری بکن . حالا یا رحم اجاره ای یا پرورشگاه اگه به موقع اقدام کنی به او ...

ما نامزد نبودیم که فهمید. تو قرار دومی که همدیگه زو دیدیم بهش گفتم.

الانم مطمئنم که دوسم داره.

فقط از آسنده میترسم.

دو سه سال اول بگم پرورشگاه و اینا قبول نمیکنه. میگه زوده. خانوادشم چون خبر ندارن، اینم یه مشکله.

عزیزم بخاطر مشکلت ناراحت شدم منم چهارساله بچه میخایم و نشده ولی دنبال درمان هستم شماهم میتونی تخمک ا ...

رحم اجاره ای خییییلی گرونه. پیدا کردنشم مشکله، بالاخره چیزایی که اون آدم میخوره همه تاثیر داره دیگه...

ولی بازم مشکلی با این موضوع ندارم.

بالاخره میشه یه آدم مطمئن پیدا کرد.

ولی خب خیلی گرونه دیگه.

باید داشته باشیم که بدیم به اون بنده خدایی که میخواد ۹ ماه اذیت بشه

عزیزم بخاطر مشکلت ناراحت شدم منم چهارساله بچه میخایم و نشده ولی دنبال درمان هستم شماهم میتونی تخمک ا ...

ان شالله  که به زودی تیکر بارداریت رو ببینیم.