2777
2789
عنوان

اگه برام طلا نخریدن چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 90 پست
درسته دقیقا . ما الان بزرگ شدیم ولی هنوز همه مون میریم خونه پدر بزرگم دور هم ی شب میگیم میخندیم دو ت ...

خوشبحالت چه پدربزرگ خوبی داری ۵ سال ازدواج کردم پدربزرگم ۸۵ سالشه یه بار خونم نیومده زنگم نزده ولی کاش مادربزرگم زنده بود اینطوری نمیشد 😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته دقیقا . ما الان بزرگ شدیم ولی هنوز همه مون میریم خونه پدر بزرگم دور هم ی شب میگیم میخندیم دو ت ...

خدا حفظشون کنه ما که دیگه پدربزرگ و مادر بزرگم نداریم ...

دقیقا عین چهارشنبه سوری. دیگه فقط بمب میمیترکونن و بعدم میرن بیمارستان یا کور شدن یا دستشون قطع شده....... متاسفانه چهره همه چیزو زشت کردن

اگه شوهرت درامدش خوبه، بگو خودش برات بگیره. ولی اگه درامد آنچنانی نداره توقع نداشته باشین. من موقع نامزدی و عقدم ۱۰ سال پیش، شوهرم سرباز بود منم توقع آنچنانی نداشتم، با اینکه خانوادش حامی بودن، ولی خودم سختم بود

دختر خانمای عزیز قبل عقد بپرسن توان و قصد خرید طلا دارن یا نه. اگه گفتن توان نداریم جواب رد بدن

حداقل باید یه خورده طلا داشته باشه زن زشته ادم ازدواج کنه دست هاش خالی باشه حتی میشه با ۵ میلیونم طلا گرفت

الان پسری که ازدواح میکنه واقعا مرده تو این شرایط و این گرونیا به نظرم دخترایی که شاغلن پسرا رو بیشت ...

من شاغلم و واقعا درکشون میکنم پول دراوردن الان خیلی خیلی سخته

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

حداقل باید یه خورده طلا داشته باشه زن زشته ادم ازدواج کنه دست هاش خالی باشه حتی میشه با ۵ میلیونم طل ...

طلا پنج میلیونی رو که معمولا عروسا قبول ندارن.

وقتی پنج تومن رو برای لباس کم میدونن، برای طلا کافی بدونن؟!

مراسم خودمون با این چشم تو هم چشمی ها تلخش میکنن نمیدونم چرا انقدر مردم حرف دارن بعد میان از زیبایی ...

درسته ایرانیا زمانی قدیم خیلی مراسمات رو ساده میگرفتن الان با وجود اینستا و بلاگرنماها افتادیم تو خط تجملات

خوشبحالت چه پدربزرگ خوبی داری ۵ سال ازدواج کردم پدربزرگم ۸۵ سالشه یه بار خونم نیومده زنگم نزده ولی ک ...

قریونت گلم البته من سنم هنوز به ازدواج نرسیده 19 سالم. عزیزم خدابیامرزتشون منم یکی از مادربزرگ هام امسال به رحمت خدا رفت :)

من شاغلم و واقعا درکشون میکنم پول دراوردن الان خیلی خیلی سخته

اره به خدا من با بچه کوچیک ۵:۳۰ صبح باید پاشم ۶ برم سر کار تا برسم خونه ۴ بعدظهر تازه سختی و خستگی کار بماند

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نمیدونم اسم این خواسته شما چیه

توقع

مطالبه حق

از بیرون که به ماجرا نگاه میکنی یه کم جلوه خوبی نداره که چشم انتظار طلا از شوهر و خانواده اش باشی

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم