2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
دوبار عمل کردم دیگه درست نمیشه چون اولین باری که عمل کردم زیر یک سال بودم شدم موش آزمایشگاهی دکتره خ ...

پیش این دکتری که من میشناسم حتما برو.

خیلی تو کارش ماهره.

امتحانش ضرر نداره.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
حتما میگه؟؟؟ ولی ناراحت نشم؟؟؟ پس چیکار کنم؟ خودم برم باهاش دنبال زن بگردم؟؟؟ یا طلاق بگیرم برم؟؟؟ م ...

من الان ده سال ازدواج کردم کلا زندگی دسمه و میدونم ک چی ب چیه تقریبا مشابه تورو داشتم بنظرمن قبل ازدواج کاش بیشتر فک میکرردی ک حداقل این شکها اذیتت نمیکرد حالا ک کردی پس چیزی ک نکشتت تورو مقاومت کن.من دیگ حرفی ندارم شب خوش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفعه دوم هم خیلی سال پیش بوده، الان علم پیشرفت کرده، دوباره برو تهران یا شیراز به چند تا دکتر نشون ب ...

من سال92 و سال93 بارها و بارها رفتم تهران کلینیک نور ولی ناامید شدم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
نه عزیزم اگه الان قبول کرده  اونقدر عاشقت هست  که تا اخرش پات وایسته😘

امیدوارم. خودمم ته دلم اینو میگه.

چون آدم بدذاتی نیست.

منم که نامردی  نکردم.

روزای اول بهش گفتم.

خدا کنه عوض نشه

من سال92 و سال93 بارها و بارها رفتم تهران کلینیک نور ولی ناامید شدم.

ولی من مطمئنم راهی هست دوباره برو تهران دکترا شیراز هم خوبن همه تلاشتو کن

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
پیش این دکتری که من میشناسم حتما برو. خیلی تو کارش ماهره. امتحانش ضرر نداره.

بدبختی اینه نور چشمم هم کمه همین الانشم چشمم داره اذیت میکنه.

میشه اسم دکتر رو بگی؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اینجا خیلی بهم سرکوفت میزنن واسه چشمم و اینکه همه با ترحم بهم نگاه میکنن مشکل کمی نیست زیبایی آدم به ...

الهی من بمیرم‌برات...

ان شالله که درمان میشی.

حتما بیا میش این دکتر.

دکتر عباس باقری.

شمارشم از مامانم میگیرم بهت میدم

عزیزم ببخشید میپرسم ، شما ک میگی اونا رو در اوردن تمایلی هم به رابطه زناشویی داری؟ چون اینم ...

آره عزیزم.

تمایلم زیادم هست تازه...

میگم‌که.

از هیچ نظری مشکلی ندارم.

فقط جاشون خالیه.

فقط نمیتونم بچه دار شم.

همین.

وگرنه خیلی هم هاتم.

ولی من مطمئنم راهی هست دوباره برو تهران دکترا شیراز هم خوبن همه تلاشتو کن

تنبلی و انحراف با هم هستن من هردوشون رو که دارم هیچی افتادگی پلک هم دارم.

خدا سر هیچکس نیاره. 

الهی من بمیرم‌برات... ان شالله که درمان میشی. حتما بیا میش این دکتر. دکتر عباس باقری. شمارشم از ...

خدا نکنه عزیزم زنده باشی و سلامت. 

نمیخواد زحمت بکشی تو نت سرچ میکنم شماره اش رو پیدا میکنم اسم و فامیلش رو گفتی کافیه 

آره عزیزم. تمایلم زیادم هست تازه... میگم‌که. از هیچ نظری مشکلی ندارم. فقط جاشون خالیه. فقط نمیت ...

روشنک جون با توجه به اینکه تو دو سالگی رحم و تخمدان درآوردی سینه هات رشد کردن ناراحت نشی عزیزم اااااااااااااا اگر دوست نداشتی جواب نده

کاشکی میشد مثل اعضای دیگه پیوند بزنی!  نمیشه؟

خیلی سرچ کردم.

تازه دارن کشفش میکنن.

فقط چند نفر انجام دادن.

ادنم فقط پیوند رحم.

تخمدان تا حالا نشنیدم.

ولی اونا هم خیلی گرونه.

باید پولدار فضایی باشی که بتونی اون کارا رو بکنی

قید ازدواج رو زدم فقط تو آیینه که نگاه میکنم دلم میشکنه اگه چشمام سالم بود ماه میشدم هم سفیدم هم بور ...

عزیزم اینجوری فکر نکن.

خواهش میکنم یه سر پیش این دکتره بیا.

به خدا ضرر نداره امتحانش.