2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
مشکل روده داشتم. باید عمل میشدم،و در ون عمل باید اینا رو درمیاورده

وای عزیزم😩😫😭😖😲.با اینکه حس میکنم ادمی هستی ک کم نمیاری ولی ی کوچولو ترس تو دلت هس میخوام بگم ک بنظر خودت ک شوهرتو میشناسی سرحرفش میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا چیزای دیگ خدا بهت میده ک اصلا کمبودش حس نشه.یادبگیر ک دنیا و خلق خدا هیچی نمیتونه بترسو ...

من از خددم نمیترسم.

هرچند اسم بچه و باردار که میاد اشک تو چشمم جمع میشه.

ولی خب پرورشگاه هست.

من میخوام ببینم زندگی دیگران چطوریه...

از نظر ارتباط با شوهرشون.

مثلا شوهرشون نمیگه من میتونم تو نمیتونی.

من بچه ی خودمو میخوام؟

من از این میترسم

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
نه. پیچیدگی روده داشتم  دکتر مجبور شده رحم و تخمدان و اینا رو دربیاره

نمیدونم در این مورد تا حالا نشنیدم که به خاطر روده رحم و تخمدان بردار ن ولی حتما به یه فوق تخصص زنان مراجعه کن و بگو هورمون تراپی برات شروع کنن تا دچار پوکی استخوان نشی یا اگر هورمون تراپی نمیکنه قرص کلسیم و ویتامین D برات بنویسن

وای خدایا از کجا متوجه شدین پلی هستین علایمش چیا بود

پریودی نا منظم من دیر به دیر پری میشدم ولی از علائم دیگش مو زائد ، اضافه وزن ، جوش صورت هست و مشاهده کیستهای ریز در سونو من فقط از این همه علایم پریودم نا منظم بود از دختریام که دکتر کفت پلی هستم بعد ازدواجم دارو و آمپول مصرف کردم باردار نشدم و بعد دکتر گفت لاغر کنم چهارماه رژیم گرفتم و‌ورزش کردم ۱۶ کیلو کم کردم و طبیعی باردار شدم اما دیر فهمیدم خارج از رحم بود لولم ترکید الان لوله چپمو ندارم اما دکتر گفت نگران نباشم باردار میشم دو ماه زیر نظر دکتر دارو استفاده کردم و هر ماه فولی بالغ داشتم ولی فعلا که باردار نشدم 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
خیلی بیشتر ازاز اونچه فکرشو بکنی زندگی کردن سختمه😥

بخاطربچه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
الان شما ازدواج کردی یا داری از آینده میگی 

من ۷ ماهه عقدم.

عروسی نکردیم.

ولی از ۱۲ ، ۱۳ سالگی که فهمیدم بچه دار نمیشم، این کابوس همیشه باهام بوده

روشنک جون من گریه م گرفته برات از صمیم قلب آرزو میکنم خدا چیز هایی بهت بده که همه حسرت زندگیت بخورن

عزیزمممم.

گریه نکن.

ان شالله شما هم خوشبخت باشید.

امیدوارم اینجوری باشه.

و صد البته اینکه رفتار شوهرم تغیبر پیدا نکنه.

آخه اونم مثل من عاشق بچه است

مشکل روده داشتم. عمل شدم، دکترم قبلش به مامانم اینا گفته بوده. ولی راهی جر این نبوده

خواست خدا بوده دیگه.منم چشمم انحراف داره نمیتونم ازدواج کنم ولی راضیم به رضای خدا. 

انشاالله غرق در خوشی و خوشبختی بشی.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
من از خددم نمیترسم. هرچند اسم بچه و باردار که میاد اشک تو چشمم جمع میشه. ولی خب پرورشگاه هست. من ...

اره میگه اگه سوالت اینه که اره ناراحت نشو.هفت ماه عقد چیزی نشون نمیده.بهشون گفتی راجع مشکلت¿???????

بچه یکیشه عزیزم کلا از هر مشکلی من یه نمونه دارم کلکسیون بدبختی ام 

منم پرازدغدغه ام.....😖خداکمکت کنه❤

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
راسی شوهرت یا خونوادش شاکی نشدن ک چرا از اول به ما نگفتی?????

خانوادش نمیدونن. هیچوقتم قرار نیست بدونن که از قبل میدونستیم.

ولی شوهرم تو قرار اولی که با هم حرف زدیم بهش گفتم.

از بعد از اونم روزی نبود که بهش نگم به ۱۰ سال دیگه فکر کن که همه بچه دارن و تو نداری....

البته تا قبل از ازدواج.

خودش کاملا در جریانه.

ولی خانوادش نه