سلام دوستم من امروز فهمیدیم شوهرم آزو اسپرم. انقد گریه کردیم هر دومون. تا حالا اشک ...
عزیزم نگران نباش ایشالا درست میشه. پیش یه دکتر خوب مث اقصی برید. عمل کنه شاید تو بیضه اش اسپرم داشته باشه. شاید واریکوسل داشته باشه خیلی چیزا هست. فقط درمان و عقب نندازید از من نصیحت
من از سکوت سایه ها، از همه ی آیینه ها، بیداری و بی خوابیا، از دیده ها، نادیده ها، سکون و این بی تابیا، ثانیه ها دقیقه ها، تنها تورو دارم هنوز،با داغ های سینه سوز «مرآت» برای فرشته های آسمونیم
من از خددم نمیترسم. هرچند اسم بچه و باردار که میاد اشک تو چشمم جمع میشه. ولی خب پرورشگاه هست. من ...
عزیزم هر چیزی ممکنه /بلاخره بعد از چند سال وقتی هر کسی یه حرفی زد یا نگاهشون عوض شد ...به نظر من بشین قبل عروسی مفصل با شوهرت حرف بزن ...خدایی ناکرده قصد ناراحت کردنت رو نداشتم -آدم های واقعی هیچ وقت به خاطر چیزی که دست کسی نیس اونو سرزنش نمی کنن و انشالله شوهر شما هم جز اونهاست
خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
سلام روشنک جان اصلا نگران نباش.شوهرت تو رو همین جور ک هستی پسندیده معیار هر کسی با هم فرق داره شوهرتون بچه نبوده آگاهانه شما رو انتخاب کرده.نگران هیچی نباش هنوز هم خیلی هستند مردان خوب و با معرفت.بچه خیلی مهرش زیاده مطمئن باش بچه و از پرورشگاه بیارین آنقدر مهرش به دلتون پیشینه و از فرزند واقعی هم براتون عزیز تر میشه.اینو بهتون قول میدم.خوش باش و از زندگی لذت ببر.دیگه هم این عیب رو این قد ب شوهرت نگو تا حالا هر چی گفتی بسه تمام.چون داری بهش تلقین میکنی ک عیب بزرگی داری.انقدر خانم هایی دیدم ک عیب های بزرگتر از تو داشتم ولی خوشبختن و شوهرشون دوسشون داره و بالعکس زن هایی و همه چی تموم هستند ولی شوهرشون قدرنشناس و خیانت کاره