2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
مطمئنم که قبل از عروسی چیزی نمیگه. تا دو سه سال بعدشم مطمئنم که نمیگه. من نگران بعدم. اون موقعی ک ...

انشالله که همیشه مثل روز اول باشه /اما میتونی از ابتدا به فکر رحم اجاره باشی تا به موقع بچه ات تو بغلت باشه 

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رحم اجاره ای خییییلی گرونه. پیدا کردنشم مشکله، بالاخره چیزایی که اون آدم میخوره همه تاثیر داره دیگه. ...

دوست عزیز وقتی بری رویال مشکلتو بدونن اول میگن کسی رو داری که تو رحمش بچه رو قرار بدن. اولویتم مادر وخواهره اگه نداشته باشی خودشون بهت معرفی میکنن. تقریبا تا دوسال پیش بیست ملیون میگرفت طرف. من خالم یه همچین مشکلی داشت خبر دارم.در کل به نظر من اگه رحم کرایه کنی و بچه مال شوهرت باشه بهتره. از مردا نمیشه سر در آورد از پرورشگاهم بیاری آخرش میگه یه وارث از خون خودم میخوام وقتی بچه دار میشم و خدایی نکرده فکرای دیگه به سرش میزنه

دوست عزیز وقتی بری رویال مشکلتو بدونن اول میگن کسی رو داری که تو رحمش بچه رو قرار بدن. اولویتم مادر ...

مادرم بخاطر فیبروم رحمشو درآورده.

خواهرم هم ده سال از خودم کوچکتره.

تا ازدواج نکنه که نمیشه، ازدواج هم بکنه، خب شوهرش شاید قبول نکنه، یا قبول کنه، بعدا هزار و یک حرف از توش دربیاد.

کلا قطعا دردسر درست میشه...

فوقش فقط تخمک‌ رو از خواهرم بگیریم که بخاطر اینکه به مامانم و خواهرم و اینا یا بابام اینا محرم بشه.

همون رحم باید اجاره کنیم...

ولی دیگه پولشو باید دربیاریم دیگه...

ولی آره. قطعا از اسپرم خودش انجام میدیم

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.