2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
کلا از بچگی‌یه قرصی میخورم. به عنوان پریود شدن و نشدنه. اسمش ایگوئینه. ولی دارویی برای رشد سینه و ...

انشاءالله بهترین ها برات انفاق بیوفته برای تو و همسرت آرزوی خوشبختی دارم

مرسی عزیزم خدا خیرت بده.نت هم اسمش رو سرچ کردم آورد معلومه که دکتر خوبیه ولی از آشناهای شما کسی پیشش ...

خودم رفتم.

چشمم انحراف داشت، ولی مادرزادی نبود.

بعدشم حواسمو که جمع میکردم میتونستم درستش کنم.

رفتم پیشش عمل کردم حدود ۲ سال پیش.

الان عالیه عالیم

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم رفتم. چشمم انحراف داشت، ولی مادرزادی نبود. بعدشم حواسمو که جمع میکردم میتونستم درستش کنم. رف ...

تنبلی هم داشتی؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
سلام دوستم  من امروز فهمیدیم شوهرم آزو اسپرم.  انقد گریه کردیم هر دومون.  تا حالا اشک ...

عزیزم نگران نباش ایشالا درست میشه. پیش یه دکتر خوب مث اقصی برید. عمل کنه شاید تو بیضه اش اسپرم داشته باشه. شاید واریکوسل داشته باشه خیلی چیزا هست. فقط درمان و عقب نندازید از من نصیحت

من از سکوت سایه ها، از همه ی آیینه ها، بیداری و بی خوابیا،  از دیده ها، نادیده ها، سکون و این بی تابیا،  ثانیه ها دقیقه ها، تنها تورو دارم هنوز،با داغ های سینه سوز  «مرآت»   برای فرشته های آسمونیم
تازه رسیدم صفحه ی آخر... حالا اینجا کسی هست که شوهرش بخاطر بچه دار نشدن ولش کرده باشه،یا باهاش بد ش ...

ببین زندگی که به خاطر بچه از هم بپاشه یعنی هییییچ پایه و اساسی نداشته  همون بهتر که بپاشه 

زندگی اگه ریشه دار باشه هیچی تکونش نمیده

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔
من از خددم نمیترسم. هرچند اسم بچه و باردار که میاد اشک تو چشمم جمع میشه. ولی خب پرورشگاه هست. من ...

عزیزم هر چیزی ممکنه /بلاخره بعد از چند سال وقتی هر کسی یه حرفی زد یا نگاهشون عوض شد ...به نظر من بشین قبل عروسی مفصل با شوهرت حرف بزن ...خدایی ناکرده قصد ناراحت کردنت رو نداشتم -آدم های واقعی هیچ وقت به خاطر چیزی که دست کسی نیس اونو سرزنش نمی کنن و انشالله شوهر شما هم جز اونهاست

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
منم شش ساله منتظرم افسوس وصد افسوس دوروبرم همه بچه دارشدن جز من افسوس کسی حرف دل منو نمی فهمه افسوس ...

عزیزم یه حالی شدم نوشتتو خوندم. دلم لرزید. ایشالا که خدا هر چ زودتر دلت رو شاد کنه و دامنت رو سبز... همه ی منتظرا ایشالا 

من ۵/۵ ساله ازدواجیدم 😁

و همچنان تنظیماتمون روی در حال انتظار گیر کرده 

سرورمون بالا نمیاد تولیدی راه نمیوفته 

منتظریم به یه خدای مهربون و یه دل امیدوار 

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

سلام روشنک جان اصلا نگران نباش.شوهرت تو رو همین جور ک هستی پسندیده معیار هر کسی با هم فرق داره شوهرتون بچه نبوده آگاهانه شما رو انتخاب کرده.نگران هیچی نباش هنوز هم خیلی هستند مردان خوب و با معرفت.بچه خیلی مهرش زیاده مطمئن باش بچه و از پرورشگاه بیارین آنقدر مهرش به دلتون پیشینه و از فرزند واقعی هم براتون عزیز تر میشه.اینو بهتون قول میدم.خوش باش و از زندگی لذت ببر.دیگه هم این عیب رو این قد ب شوهرت نگو تا حالا هر چی گفتی بسه تمام.چون داری بهش تلقین میکنی ک عیب بزرگی داری.انقدر خانم هایی دیدم ک عیب های بزرگتر از تو داشتم ولی خوشبختن و شوهرشون دوسشون داره و بالعکس زن هایی و همه چی تموم هستند ولی شوهرشون قدرنشناس و خیانت کاره 

ب این چیزها نیست.

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...