2777
2789

شوهرم تو عروسیا وقتی مختلطه و زنا پوشش رو رعایت نمیکنن نمیره یا باغی جایی بریم باز ببینه دختر عمه هاش ناجور باشن اونجا رو ترک میکنه و

حالا به کنار من بهش میگم سخت نگیر اما عمو شوهرم دراومده گفته حتما تحریک میشی خودت زن داری متاهلی 

شوهرم جواب داده من حالم ازشون بهم میخوره از نحوه پوششون اونوقت تحریک بشم .اونایی که میمونن نگاه و لذت بردن اینکاره اند 

واقعا تعجبم شد کسی که بخواد حرف خدا رو گوش بده همچین فکری راجبش میکنند 

عزیزم تاپیک منحرف میشه و بحث میشه و میترکی ها

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم . چون دورو برم من میرن . و براشون اهمیت نداره  که خانمها چی پوشیدن . حتی بپرسم فلانی رو دیدی چه لباسی تنش بود ؟ میگن  نه والا  دقت نکردم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

توام به شوهرت نگو سخت نگیر

اصلا نباید مراسم مختلط برید

متاسفم برای جامعه اسلامی و عروسی مختلط 

بعد میگیم چرا گرونی شد چرا خیانت زیاد شد چرا خدا نعمت باران رو گرفت چرا جوونامون میمیرن ناگهانی چرا ال شدیم و بل شدیم چرا 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

خب که چی الان؟ یه چیزی اون گفته یه چیزی هم شوهرت جواب داده دیگه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

شوهرتو دو دستی بچسب

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

فکر کرده چون نمیتونه خودشو کنترل کنه از جمع فاصله میگیره .

درصورتی که شوهر من اصلن اهل اینحرفا نیست حتی تو موبایلشم زنای بد حجاب و ناجور نگاه نمیکنه 

واقعا دردم میاد از اینحرفاشون نمیبخشمشون