2777
2789
عنوان

بنظر شما عشق وجود داره یا تلقینه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 54 پست
عشق هم واقعیه، هم یه جور تلقینه، از یه طرف ترکیب شیمیایی مغزه که باعث میشه فکر کنی یه نفر خاصه، از ط ...

تحریف جالبی بود

🌱

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

نمیدونم

پس میشه همون کلمه ای ک همیشه مبهم بوده💔

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق هورمونه

نظر شما اینه که یه حسیه که ممکنه از بین بره.بنا به دلایلی

داره در روایات از عشق گفته شده عشق ویژگیه خوبیه اگه پاک و درست استفاده و هدایت بشه عشق بهترین و مفید ترین چیز توی زوجین هست وقتی دو زوج عاشق هم باشن یا یکیشون عاشق این یکی باشه یعنی عشق درست هدایت شده و همیشه در دسترسه و وصله همیشه اما اگه به عشق نرسه کسی و نتونه عاشقیش بزاره کنار و فراموشش کنه این میتونه دردناک و عذاب باشه به خاطر همین باید مراقب باشیم چ فقط عاشق کسی باشیم که بهش برسیم اگه نرسیم بدرد نمیخوره توی ازدواج عشق زوجین به هم میتونه دنیاتون زیبا و سفید کنه

اره بنظر من وجود داره اما نه به اون معنای مجنون وار

اگه وجود داره ممکنه واسه عده ای مجنون وار بشه...

من دیدم بخاطرش دست به خودکشی هم زدن

اگه وجود داره ممکنه واسه عده ای مجنون وار بشه...من دیدم بخاطرش دست به خودکشی هم زدن

اون ازضعفه 

ادمایضعیف توی همه چیز مجنون وار رفتار میکنن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

وجود داره

به نظرم عشق به این میگن که یه آدم رو با بهترین های دنیا هم عوض نکنی

کنارش آرامشی رو حس کنی که حتی تو کودکی کنار مادر هم حس نشده.البته گاهی شور و آتیش وصف نشدنی

اینکه خوشحالی اون رو به خوشحالی خودت ترجیح بدی و از غم تون بیشتر از غم خودت ناراحت بشی

اون هم عاشقت بوده یا نه

آره بود . نزاشتن ،یعنی پدرم نزاشت و شوهرم داد ،و از اون پسر و علاقه ش خبر داشت ،حتی بخاطرش کتک خوردم .

ولی اون کینه کرد فکر میکرد من به خواست خودم شوهر کردم .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
وجود دارهبه نظرم عشق به این میگن که یه آدم رو با بهترین های دنیا هم عوض نکنیکنارش آرامشی رو حس کنی ک ...

شما الان عشق رو تحریف کردی..

یه نوع حس هستش

ولی این حس پا بر جا میمونه یه نه

یا تلقینه ک‌ بعد از مدتی با بنا به دلایلی از بین میره؟

آره بود . نزاشتن ،یعنی پدرم نزاشت و شوهرم داد ،و از اون پسر و علاقه ش خبر داشت ،حتی بخاطرش کتک خوردم ...

اون تنه محکم بنظر خودت چه معنی داشته؟

حرکت بدی بود یا معنی داشته فک می‌کنی ؟

شما الان عشق رو تحریف کردی..یه نوع حس هستشولی این حس پا بر جا میمونه یه نهیا تلقینه ک‌ بعد از مدتی ب ...

کم رنگ میشه و اون شور زیادش میخوابه

ولی اگه واقعی باشه همیشه میمونه و هیچکی نمیتونه جاشو پر کنه

اگه بعد اون عاشق شدی یعنی قبلی عشق واقعی نبوده

اون تنه محکم بنظر خودت چه معنی داشته؟حرکت بدی بود یا معنی داشته فک می‌کنی ؟

از حرکتش خوشم نیومد چون اون موقع همه خبر داشتن ، و اون حرکتش کار بدی بود به نظرم .

ولی حس میکتم از ناراحتی این کارو کرد انگار .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)