2777
2789
عنوان

بنظر شما عشق وجود داره یا تلقینه

296 بازدید | 54 پست

چه واسه خانم و چه واسه آقا

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشق یه کلمه است در باب دلبستگی و وابستگی

برای هرکسی متفاوته اما هست

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

صددرصد وجودداره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بیشتر وابستگی

یعنی در واقع یه نوع تلقینه؟

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

عشق یه کلمه است در باب دلبستگی و وابستگیبرای هرکسی متفاوته اما هست

اون میشه نوع عشق

نظر شما وجود داره؟

یعنی در واقع یه نوع تلقینه؟

نمیدونم  ،من ۱۵ سال پیش فکر میکردم جونم داره در میاد شب ها کارم گریه بود .

ولی الان حسی ندارم ، فقط خاطرات گاهی میان و میرن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عشق هم واقعیه، هم یه جور تلقینه، از یه طرف ترکیب شیمیایی مغزه که باعث میشه فکر کنی یه نفر خاصه، از طرف دیگه احساسی واقعیه که میتونه زندگی آدمو زیرورو کنه.

یعنی هم یه واقعیت درونی داره، هم یه توهم بیرونی. یه چیز بین علم و رویاست؛ قشنگ و دردناک همزمان.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

نداره هورمونه

یعنی بعد از مدتی بنا به دلایلی  ازبین میره؟

اون میشه نوع عشقنظر شما وجود داره؟

اره بنظر من وجود داره اما نه به اون معنای مجنون وار

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نمیدونم ،من ۱۵ سال پیش فکر میکردم جونم داره در میاد شب ها کارم گریه بود .ولی الان حسی ندارم ، فقط خ ...

یعنی نسبت به همون کسی که عاشقش بودی الان حسی نداری؟