2777
2789
عنوان

بنظر شما عشق وجود داره یا تلقینه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 54 پست
کم رنگ میشه و اون شور زیادش میخوابهولی اگه واقعی باشه همیشه میمونه و هیچکی نمیتونه جاشو پر کنهاگه بع ...

اگه بعد اون عاشق شدی؟؟؟؟

اینکه نمیشه عشق

اگه واقعا وجود داره نباید از بین بره 

عشق فقط یکی

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

داره در روایات از عشق گفته شده عشق ویژگیه خوبیه اگه پاک و درست استفاده و هدایت بشه عشق بهترین و مفید ...

اگه به هر دلیلی به اونی که دوسش داری نرسیدی و نتونستی فراموشش کنی چطور؟

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از حرکتش خوشم نیومد چون اون موقع همه خبر داشتن ، و اون حرکتش کار بدی بود به نظرم .ولی حس میکتم از نا ...

من نمی‌دونم.ولی بنظر من از ناراحتی نبوده.این یه پیام محکم بوده از خاطرات قدیمی.

تو عاشقش بودی یا اون عاشق تو

خب اره منم همینو میگماگه بعد یه نفر تونستی عاشق کسی بشی یعنی از اول عاشق نبودی

عاشقی از دوسداشتن زیادی میاد

ولی عشق مخصوص یه نفره

من نمی‌دونم.ولی بنظر من از ناراحتی نبوده.این یه پیام محکم بوده از خاطرات قدیمی.تو عاشقش بودی یا اون ...

یعنی چه پیامی میخواسته برسونه؟؟

اخه من میگم وقتی و زن و بچه داره و منم همینطور ، کار جالبی نبود ،چون آشنا میدید زشت بود .

دوستم میگفت یه بار اون منو دیده،من ندیدمش بعد ،منو با انگشت نشون زنش میداده ، زنش هم بد نگاهم کرده 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من نمی‌دونم.ولی بنظر من از ناراحتی نبوده.این یه پیام محکم بوده از خاطرات قدیمی.تو عاشقش بودی یا اون ...

دوتامون همو دوست داشتیم 

نظر شما اینه که یه حسیه که ممکنه از بین بره.بنا به دلایلی

از بین نمیره بالا و پایین میشه مثل خوشحالی و ناراحتی ما اگر ادم سالمی باشیم یه وقتایی خوشحال میشیم یه وقتایی تو اوج خوشحالی هستیم یه وقتایی هم نه خنثی هستیم برای عشقم همینطوره

یعنی چه پیامی میخواسته برسونه؟؟اخه من میگم وقتی و زن و بچه داره و منم همینطور ، کار جالبی نبود ،چون ...

هنوز توی ذهنش عشقشو دوسداره

دوتامون همو دوست داشتیم

این عشق شاید کمرنگ بشه ولی هیچوقت ریشش خشک نمیشه .ازبین نمیره.اون تنه هم از نشونه های دوسداشتن بوده

این عشق شاید کمرنگ بشه ولی هیچوقت ریشش خشک نمیشه .ازبین نمیره.اون تنه هم از نشونه های دوسداشتن بوده

شاید ...

شاید ...

مطمعن باش.

یه فکت هی که میگه

عاشقی کردن و فراموش نکردن عشق توی سن بالا مهمه وگرنه عاشقی توی ۲۰سالگی رو همه بلدن

مطمعن باش.یه فکت هی که میگهعاشقی کردن و فراموش نکردن عشق توی سن بالا مهمه وگرنه عاشقی توی ۲۰سالگی رو ...

دیگه برام مهم نیست عشقش ، گاهی با اومدن به این سایت و تایپک ها یادش میفتم . 

من به قسمت اعتقاد دارم 

دیگه برام مهم نیست عشقش ، گاهی با اومدن به این سایت و تایپک ها یادش میفتم . من به قسمت اعتقاد دارم

قسمت کار خودشو می‌کنه کاری به عشق نداره 

عشق هم کار خودشو می‌کنه چون یه حس ذاتیه