2777
2789
عنوان

سیصد تومن بهم بدن توافق کنم واسه مهریه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 120 پست
میدونی اخرش چی گفت؟؟ من صفرقبولش کردم هیچی نداشت مث چیییی التماس میکرد براراصی کردنم چندوقت پیش بهم ...

اره مال منم اونوقت ک بعد کلی اصرار خودش و مادرش بهش جواب مثبت دادم برگشت گفت دلت برام سوخت بهم جواب مثبت دادی 

حالا میگ تو خودتو کردی تو پاچه من! 

آفرین مهذیتو بگیر هر جور شده نزار با زندگیت بازی کنن در برن 

منم هرجوری شده از حلقومش میکشم بیرون فک میکنن زندگی مردم بازیچه اوناست یکبار قراره زندگی کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدی شماهم؟ الان جدانشدی؟ مهریه میگیری؟

۳سال عقدم عزیزم من خیرسرم ازدواج دومم بهش اعتمادکردم درگیردادگاهیم چندماه، برانفقه وترک انفاق محکوم شد مهریه هم میدونم تهش قسطی میشه ولی همین ک بخاطر سکه های من بره سرکار واسش کافیه تایادش بمونه نبایدخیانت کنه ورفیق بازی کنه دخترمردم بازی بده بعدبگ نمیخوامت

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اره مال منم اونوقت ک بعد کلی اصرار خودش و مادرش بهش جواب مثبت دادم برگشت گفت دلت برام سوخت بهم جواب ...

خیلی پستن مطمعنم کارماشو میدن جالب اینجاست انتظاردارن مهریه نگیری اگرچندماه بود بخدا مهریه نمیگرفتم ۳سااالل باهامبلزی کرد میتونستم ی زندگی بهترداشته باشم میدونست ازدواج دومم 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

من قسطی نکردم اعسار زد اعسارشم پذیرفتن یه سکه پیش قسط داده بقیشم یسال ونیم یک سکه

اها.طلاق منم غیابی بود.اما طرف من اینقدر بیهوشه حتی نرفت اعسار بزنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
۳سال عقدم عزیزم من خیرسرم ازدواج دومم بهش اعتمادکردم درگیردادگاهیم چندماه، برانفقه وترک انفاق محکوم ...

خب سکه بده بهت طلاقت چی میشه؟ یعنی طلاق با مهریه میگیری؟ واسه منم شده یسال ونیم یه سکه قابل اعتماد نیست دوسال فراری بود میترسم نده باز

اینجا که یه خونه کوچیکترینش ۱/۵تا دو میلیارد

همون قدر بگیر ازش

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اره مال منم اونوقت ک بعد کلی اصرار خودش و مادرش بهش جواب مثبت دادم برگشت گفت دلت برام سوخت بهم جواب ...

۱۱۴تاسکه دارم ب وکیل گفتم زنگش بزن نصفشو میبخشم بقیه اشم قسطی میشخ گفته چیزی ندارم خانواده هاصحیت میکنن بابام گفت قلم پاشون میشکنم بیان اینجا ولت کرده پرو بازیم درمیاره

طلاق گرفتی

عالیه

تاریانا آخر مهرت رو بگیر

این پولا برای کسیه که فقط طلاق بخواد

تو که راحت شدی

پس مهریت تا آخر بگیر

۳۰۰ چیه اخه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

پس تو هم نبخش تا بفهمه یمن ماست چقدر کره داره اون مادرش

دقیقا

من خودم همه اشو بخشیدم طلاها مم پس دادم 

الان از پس دادن لباس و طلاها پشیمونم

به اسی هم میگم نبخش عذاب وجدان میگیرم ولی وقتی میبینم مادرش باعث جدایی شون شده مبگم بذار بده تا بفمه شیطونی کردن چیه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!