2777
2789
عنوان

سیصد تومن بهم بدن توافق کنم واسه مهریه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 120 پست
چند وقته طلاق گرفتی؟ واسه تو هم دادگاه نمیامد؟ عقد بودی؟الان مهریت چی میشه

۵ سال پیش.هیچ جلسه ای شرکت نکرد غیابی جدا شدم.مهرم با پرجاست ایشالله یکی بمیره بهش مال میرسه میتونم بگیرم.خیلی پولدارن ولی چون معتاد بود هیچی به نامش نکردن اما بهش میرسه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اخه من اینارو میشناسم پول بده نیستن مادره یه عالمه طلا داره حتی پسرش تو زندان بود طلاهاش نفروخت واسش ...

پس تو هم نبخش

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق گرفتیعالیهتاریانا آخر مهرت رو بگیراین پولا برای کسیه که فقط طلاق بخوادتو که راحت شدیپس مهریت تا ...

اره غیابی طلاق گرفتم یدونه سکه ۱۰۴ تومنی با ۶۷ تومن نفقه رو دادن جمعش شد ۱۷۰ تومن بعد الان باید هر یسال ونیم بده سکه البته اعتراضم زدم رفته تجدید نظر میترسم نده اذیت کنه

خب سکه بده بهت طلاقت چی میشه؟ یعنی طلاق با مهریه میگیری؟ واسه منم شده یسال ونیم یه سکه قابل اعتماد ن ...

عزیزم پرونده من فرق داره ترک انفاق براش زدم نفقه نداده۹ماه عسروحرج تودادگاه ثابت شده ۶ماه یا۹ماه میتونمعیابی جدابشم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اره غیابی طلاق گرفتم یدونه سکه ۱۰۴ تومنی با ۶۷ تومن نفقه رو دادن جمعش شد ۱۷۰ تومن بعد الان باید هر ی ...

الان زندانه؟

اگه زندانه کوتاه نیا

کلا کوتاه نیا تا پول پیشنهادی رو بیشتر کنن

زیز یه ملیارد قبول نکن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اخه من اینارو میشناسم پول بده نیستن مادره یه عالمه طلا داره حتی پسرش تو زندان بود طلاهاش نفروخت واسش ...

وقتی لای منگه گیر میکنن میدن پول رو با زندگیت و آینده شما بازی کردن کم نیس که گلم

۵ سال پیش.هیچ جلسه ای شرکت نکرد غیابی جدا شدم.مهرم با پرجاست ایشالله یکی بمیره بهش مال میرسه میتونم ...

اعتیادش تودادگاه چطورثابت شد؟ شوهرمنم مصرف داره ولی طوری نیس ک از ظاهر افتاده باشه خودش بهم گفت تومعتادی کردی بابحثات

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خدا ازش نگذره شما باکره ای ؟

عزیزم من ازدواج دومم چندسال پیش ی ازدواج ناموفق دوساله داشتم

عزیزم پرونده من فرق داره ترک انفاق براش زدم نفقه نداده۹ماه عسروحرج تودادگاه ثابت شده ۶ماه یا۹ماه میت ...

خب جداشو سکه هاتم بگیر ولی اقساط رو خیلی طولانی میزنن واسه من هر ۱۸ ماه یک سکه اعتراض زدم رفته تجدید نظر نمیدونم قبول کنن یانه کمش کنه حداقل سالی یه سکه بزنن

خب جداشو سکه هاتم بگیر ولی اقساط رو خیلی طولانی میزنن واسه من هر ۱۸ ماه یک سکه اعتراض زدم رفته تجدید ...

شوهر شماهم چیزی نداشته؟؟ پیش قسط چی؟ 

وقتی لای منگه گیر میکنن میدن پول رو با زندگیت و آینده شما بازی کردن کم نیس که گلم

خب الان که از زندان ازاد شده مهریم هم شده هر ۱۸ ماه یک سکه یعنی یه سال ونیم میترسم اونموقع نده اخه واسه شهر خودم هم نیست کار ثابت نداره

اها نمی‌دونستم عزیزم انشالله مشکلتون حل بشه عریزدلم

ممنونم هچنین براتو توروخدااازش نگدر۳۰۰تومن خیلی کم درسته۱۷۰قبلم داده ولی باهاتبازی کرده رابطه داشتین بهت بیماری داده تهش۱۴سکه بگیرازش نگدر من خونب دلم شداین مدت

شوهر شماهم چیزی نداشته؟؟ پیش قسط چی؟

چیزی که بنامش نبود کارمیکنه ماهی ۱۵ تا ۲۰ یدونه پیش قسط رو اوردن دادن چندماه زندان بود بعدم نفقه گذشتم که ۶۷ تومن بود اونم دادن تا ازاد شد الان میگن ۳۰۰ بدیم قضیه تمام‌بشه