2777
2789
عنوان

سیصد تومن بهم بدن توافق کنم واسه مهریه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 126 پست
۱۰۰ سکه رو چجوری میتونن با ۳۰۰ جمع کنن حداقل یک میلیارد تومن بده پول ده سکه بشه لاقل

الان که یدونه سکه با ۶۷ تومن نفقه رو دادن کلا شده ۱۷۰ تومن میگن ۳۰۰ دیگه بدیم رضایت بده موندم چیکارکنم میترسم سالی نده اذیتم کنه 

اره اذیتم کردن🥺🥺 خودشم ۲ ماه زندان بود واسه مهریه تازه ازاد شده یعنی اون سالی یه سکه رو میده میتر ...

دیگه رفته زندان حساب اومده دستش،میده

آخه سی صد خیلی کمه باهاش حتی نمیتونی یه ماشین بخری، خرج این سه سال رفت و آمدتم نیست.

بیشتر بگیر یا بذار همون سالی یه دونه رو بده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه رفته زندان حساب اومده دستش،میدهآخه سی صد خیلی کمه باهاش حتی نمیتونی یه ماشین بخری، خرج این سه س ...

بیشتر یعنی چقدر؟ البته سالی هم نیست هر ۱۸ ماه یک سکه میشه یک سال ونیم بعدم الان اعتراض زده وکیلم رفته تجدید نظر بنظرت اقساط رو ماهاش رو کمتر میکنن

الان که یدونه سکه با ۶۷ تومن نفقه رو دادن کلا شده ۱۷۰ تومن میگن ۳۰۰ دیگه بدیم رضایت بده موندم چیکارک ...

اصلا رضایت نده تا پوست مامانش کنده بشه از دوری پسرش جقدر میتونه فرار کنه آخه آخرش باید بده بزار اینقدر اذیت بشن که دیگه باکس دیگه ای اینکار نکن گلم 

منم ازردواج دومم ۹ماه قیدهمه چیو زده بااینکه مقصر حالا نفقه بهم نداده محکوم شده هییچی نداره بده ولی ...

من موندم چرا مردا انقد لاشی شدن 

نمیخای زندگی مشترک چرا میای خاستکاری چرا عقد میکنی برو دوس دختر پیدا کن دخترای مردمو بدبخت میکنن فقط 

من موندم چرا مردا انقد لاشی شدن نمیخای زندگی مشترک چرا میای خاستکاری چرا عقد میکنی برو دوس دختر پیدا ...

والا بخدا من که خیلی اذیت شدم نمیدونم چرا اینکارو باهام کرد😔😔

الان که یدونه سکه با ۶۷ تومن نفقه رو دادن کلا شده ۱۷۰ تومن میگن ۳۰۰ دیگه بدیم رضایت بده موندم چیکارک ...

نگذر از مهریت

بلخره ک یجایی پیداش میکنی 

همخ قسطای عقب مونده رو ازش میگیری

اصلا نبخش

بیشتر یعنی چقدر؟ البته سالی هم نیست هر ۱۸ ماه یک سکه میشه یک سال ونیم بعدم الان اعتراض زده وکیلم رفت ...

از کارای قانونیش خبر ندارم.

بیشتر ینی بیشتر دیگه، محل زندگی تون یه خونه چنده؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

وقتی به حرف مامانش گوش میکرد باید به فکر این روزا هم می‌بود حالا توهم بگو بزار مامانت ی تومن برام جور کنه تا رضایت بدم 

اصلا رضایت نده تا پوست مامانش کنده بشه از دوری پسرش جقدر میتونه فرار کنه آخه آخرش باید بده بزار اینق ...

البته چند ماهم زندان بود فراری بود به یه بدبختی پیداش کردم دیگه افتاد زندان یه سکع رو دادن الان نمیدونم یسال ونیم یه سکه رو میاره میده یانه میترسم باز اذیت کنه اخه واسه شهر دیگست شغل ثابتم نداره البته واسه این یسال ونیم یه سکه اعتراض زدم اگه قبول کنن

من موندم چرا مردا انقد لاشی شدن نمیخای زندگی مشترک چرا میای خاستکاری چرا عقد میکنی برو دوس دختر پیدا ...

میدونی اخرش چی گفت؟؟ من صفرقبولش کردم هیچی نداشت مث چیییی التماس میکرد براراصی کردنم چندوقت پیش بهم گفت دلم سوخته گرفتمت!! چقدرررلاشین خانوادشم گفتن چیزی نداره میخوای ازش مهریه بگیری، گفتم من نمیخوام جدابشم اون میخواد پس بهای بازی بازندگیمو بایدبده

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

وقتی به حرف مامانش گوش میکرد باید به فکر این روزا هم می‌بود حالا توهم بگو بزار مامانت ی تومن برام جو ...

اون مادر افریتش زندگیمو خراب کرد خیلی حسود بود ولی مادره خیلی پول دوست یه عالمه طلا داره فکرشو کن پسرش تو زندان بود حتی طلاهاشو نفروخت واسه پسرش