من غیابی طلاق گرفتم توعقد بود شوهرم اصلا دادگاه نمیامدبماند که چقدر اذیت شدم چقدر اشکمو دراوردن همشم تقصیر مادرشوهرم بود اون همش شوهرمو پرمیکرد بهش یاد میداد همش میگفت طلاقش بده خیلی دوستش داشتم ولی اون ولم کرد ورفت فقط به حرف مادرش بود بچه ننه بود تا اینکه تونستم غیابی طلاق بگیرم سه سال نبود من خیلی سختی کشیدم اونم افتاد زندان تااینکه مهریم قسطی شد یدونه پیش قسط رو دادن بقیش شد هر۱۸ ماه یک سکه نفقه گذشته رو هم که بهم بدهکاربود۶۷ تومن دادن الان باز میگن ۳۰۰ بدیم پرونده بسته بشه دیگه جمع بشه بنظرتون چیکارکنم؟
اره اذیتم کردن🥺🥺 خودشم ۲ ماه زندان بود واسه مهریه تازه ازاد شده یعنی اون سالی یه سکه رو میده میتر ...
دیگه رفته زندان حساب اومده دستش،میده
آخه سی صد خیلی کمه باهاش حتی نمیتونی یه ماشین بخری، خرج این سه سال رفت و آمدتم نیست.
بیشتر بگیر یا بذار همون سالی یه دونه رو بده
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر یعنی چقدر؟ البته سالی هم نیست هر ۱۸ ماه یک سکه میشه یک سال ونیم بعدم الان اعتراض زده وکیلم رفت ...
از کارای قانونیش خبر ندارم.
بیشتر ینی بیشتر دیگه، محل زندگی تون یه خونه چنده؟
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اصلا رضایت نده تا پوست مامانش کنده بشه از دوری پسرش جقدر میتونه فرار کنه آخه آخرش باید بده بزار اینق ...
البته چند ماهم زندان بود فراری بود به یه بدبختی پیداش کردم دیگه افتاد زندان یه سکع رو دادن الان نمیدونم یسال ونیم یه سکه رو میاره میده یانه میترسم باز اذیت کنه اخه واسه شهر دیگست شغل ثابتم نداره البته واسه این یسال ونیم یه سکه اعتراض زدم اگه قبول کنن