2777
2789
عنوان

سیصد تومن بهم بدن توافق کنم واسه مهریه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 126 پست
من خودمم پسرم با 300 تومان توافق کردیم چون خانومم خیانت کرد با پسر داییش بهم ولی پیشنهاد میکنم اگر ط ...

بله طلاق گرفتم غیابی ولی اقساطش هریه سال ونیم یه سکه بنظرشما اون یه سال ونیم رو ممکن نده بهم؟ بعد ارزش داره این همه سال اقساط طولانی یا اینکه با پول الان توافق کنم؟ خیلی اذیت شدم اون سه سال نبود ولم کرده بود به حرف مادرش بود

[QUOTE=400937191]بله طلاق گرفتم غیابی ولی اقساطش هریه سال ونیم یه سکه بنظرشما اون یه سال ونیم رو ممکن نده بهم؟ بعد ار 

والا میتونه نده که شما دوباره جلب بگیره ولی به نظرم اگه توافق کنی با یک مبلغی خودت راحت میشی و اونم راحت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان طلاقت رو گرفتی ؟ اگه طلاقت رو گرفتی نه اصلا بزار جونش دراد مهر و نفقه اتو بده و بسوزهاگه نه نگر ...

دقیقا، کلی اذیت شده حالا خانواده شوهر با پررویی براش قانون گذاشتن، اگه از نظر روحی اذیت نیستی بذار روال قبل بره جلو

بله طلاق گرفتم غیابی ولی اقساطش هریه سال ونیم یه سکه بنظرشما اون یه سال ونیم رو ممکن نده بهم؟ بعد ار ...

آخه ۳۰۰ پولی نیست، اگه قبول کنی بازنده شما هستی، به گفته خودت کلی اذیت شدی حالا میخوای راحت ولشون کنی؟

اگه میخوای از شر فکرو خیال شوهرت و اینکه پول میده یا نمیده راحت بشی و یه زندگی دیگه رو شروع کنی و آرامش داشته باشی ،۵۰۰بگیرو تمومش کن ولی اگه میخوای زجرش بدیو تو فکر اینکه فرار نکنه،ذهن خودتم درگیر کنی قسطی بگیر،مطمین باش ۵۰۰یا۳۰۰هم بگیری اونا میسوزن،به فکر زندگی و آرامش خودت باش اول

این نیز بگذرد...