2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیلی بی احترامی میکنه دلم میخواد جداشم ولی نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 82 پست
اره کارمندم

به خودت بیا 

عمرتو تباه نکن 

پسرتم از اون زندگی متشنج نجات بده 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه ام قبول نمیکنه جدا بخوابه

بچه تون فقط دوساله شه...الان اموزش بپذیر مسلما اولش همکاری نمیکنه ولی شما باید بتونی کم کم عادتش بدی...شرمنده رک میگم پدرش اصلااا الگوی تربیت خوبی نیست همین روال باشه بچه از چهارسالگی به خودت فحش میده به فکر باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده سالش رو من میدونم از قبلش هم حتما میخورده

😐😐😐😐😐😐   ده ساله می دونستی؟  آنوقت کارمندی و برای خودت حقوق داری  بعد هنوز داری باهاش زندگی می کنی و براش بچه اوردی؟  الان برای بچه داری ادامه می دی. قبل بچه دلیلت برای ادامه این ازدواج چی بود؟ 

بعضی ازدواج ها سالهاست شکست خورده و تو فقط یه جنازه رو داری با خودت این طرف و اون طرف می کشی !

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

😐😐😐😐😐😐 زن خوب چه کاریه ؟ حقوق داری برای خودت بعد نشستی با یه مرد معتاد و بی کار و بی اخلاق زند ...

دلم میخواد جداشم ولی هم وابستگی پسرم هم اینکه میرم سرکار کسی نیس بدم نگهش داره . پرستارم نمیتونم بگیرم حداقل ده میلیون میخواد اعتمادم نمیشه کرد ب کسی 

بهش گیر نده.

چکارش داری بذار بازی کنه.

بچه رو ببر یه اتاق دیگه بخوابون.یه وقتایی باید چشماتو ببندی تا بتونی زندگی کنی.

رو گوشی بازی کردن چیزی نیست که اگه تاثیری روی کار و درآمدش نداره ....

چ جوری انقدر رو میدین ب ادم معتاد ک اینطور از سرو کولتون بالا بره، هم خرجشو میدی هم جرات نداری حرفی بش بزنی جمع کن بابا بگیر مث سگ بزنش تا ادم شه

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

با توجه به تاپیک ای قبلت، سریع زود جدا شو، بچتم با خودت ببر، برا تو که مستقلی و شوهرت یک مرد بی خاصیته، با طلاق چیزی رو از دست نمیدی، بلکه آرامش روح و روان خودت و بچتم بیشتر میشه

اگه واقعا راهی برای بهتر شدن زندگیت نیست الان جدا بشی بهتره تا اینکه چند سال دیگه با دو تا بچه ، این بچه هیچ وقت با وجود بحث و دعواهای اینجوری آرامش نداره یا باید بری مشاوره و اگه میشه زندگیتو درست کنی یا اینکه جدا بشی

من موندم و الان پشیمونم 

۲ . اره شبا تا صب فیلم میبینه یا بازی میکنه . معتاد متادونه

طلاق که واقعا چون بچه داری بنظرم خیلی بده ولی یه تنبیه اساسی نیاز داره تا به خودش بیاد..اگه سفت وایمیسی پای حرفت تنبیهش کن مخصوصا که وابسته به حقوق شماس جواب میده