2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیلی بی احترامی میکنه دلم میخواد جداشم ولی نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 81 پست
پسرم بهش وابسته اس خیلی

پسرت الان کوچیکه.  عیب و ایرادهای باباش متوجه نمی شه 

به خاطر اینده بچه ات هم شده جدا شو.   چون پس فردا بچه ات هم با دیدن هر روزه پدرش می شه شبیه باباش! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

اگه متادون میخوره باید ترکش بدی

هنووز قبول نداره میخوره من تو وسیله هاش میبینم همیشه قایم کرده . هر روز یه متادون ۲۰ میخوره . ولی قبول نداره میگه نه اونا مال من نیس مال دوستمه یا پیدا کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا فایده نداره. اون خودش دلش دعوا میخواست ک زود داد و هوار میکنه درارو میکوبه مشت میزنه وسیله هارو ...

چی بگم...پدری مادری داداشی چیزی اگه هر کدوم دارین ک منطقی ..پاشون بکش وسط..موضوع جدی کن

هنووز قبول نداره میخوره من تو وسیله هاش میبینم همیشه قایم کرده . هر روز یه متادون ۲۰ میخوره . ولی قب ...

یه فامیل داشتیم مرده معتاد بود و زنه می گفت به خاطر بچه هام می سوزم و می سازم و زندگی می کنم.   الان هر دو پسرش هم ده ساله که معتاد هستن 

یه کارهایی فداکاری در حق بچه ات نیست فقط گند می زنی به اینده بچه ات!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

نمیره . من حقوق دارم اونم سواستفاده کرد دیگه نمیره

خیلیم خووووب بایدم بهت بی. احترامی کنه .عزیزم اون که جیره خوره توعه اون باید بترسه تورو از دست بده نه تو ی تکونی بخور حتی شده سوری اقدام کن به طلاق تا آدم بشه