فک میکنم جداشم ب بچه ام ظلم میکنم . دلم نمیاد از پدرش جداش کنم .پسرم باباشو دوس داره دارم میبینم . ولی بهم بی احترامی میکنه هرروز قلبمو میشکنه . با کوچکترین حرفم بهم میگه خفه شو گم شو دهنتو ببند . مثلا تو گوشیش یه بازی انلاین بیلیارد نصب کرده شبانه روز داره بازی میکنه . دیشب تا ۲ گوشی رو نمیزاشت کنار پسرمم پیشش دراز کشیده بود تو تاریکی ب گوشی اون زل زده بود . منمبهش گفتم بچه چشاش درد میگیره بی خواب میشه بزار کنار گوشی رو تا کی بازی . اونم گفت خفه شو ب تو چه . بعد رفت تو اتاق درو کوبوند نصف شبی . منم گفتم چرا درو میکوبی بچه میترسه .اونم از اتاق داد میزد فحش میداد . منم گفتم وحشی ای دیگه . یهو پرید بیرون داد و فریاد ک چی گفتی یه بار دیگه بگو با تهدید .
هنووز قبول نداره میخوره من تو وسیله هاش میبینم همیشه قایم کرده . هر روز یه متادون ۲۰ میخوره . ولی قبول نداره میگه نه اونا مال من نیس مال دوستمه یا پیدا کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیره . من حقوق دارم اونم سواستفاده کرد دیگه نمیره
خیلیم خووووب بایدم بهت بی. احترامی کنه .عزیزم اون که جیره خوره توعه اون باید بترسه تورو از دست بده نه تو ی تکونی بخور حتی شده سوری اقدام کن به طلاق تا آدم بشه