2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیلی بی احترامی میکنه دلم میخواد جداشم ولی نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 81 پست
دلم میخواد جداشم ولی هم وابستگی پسرم هم اینکه میرم سرکار کسی نیس بدم نگهش داره . پرستارم نمیتونم بگی ...

به نظرم اینجوری بهش فکر نکن 

ده تومان هزینه پرستار می دی ولی داری برای سالم شدن یه قسمت از زندگیت هزینه می کنی.  از اون طرف مجبور نیستی کلی هزینه خورد و خوراک و مواد یه مرد معتاد بیعار تامین کنی! 

ما یه همسایه داریم معتاد هست از اونها که دیگه لاغر شده و کمرش یکم حالت خم پیدا کرده از ساعت 8 صبح می بینم شروع می کنه به کار کردن (یه مغازه فنی کنارمون داره ) تا شب سرش میاندازه پایین و کار نجاری می کنه!  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم بیکاره

هم معتاده 

هم زبونش درازه؟

من جای شما باشم دست بچه مو میگیرم و میرم

این که زندگی نیست

داره بچه رو هم خراب میکنه

منتظر چی هستی؟ دیگه باید چیکار کنه که باورت بشه مرد زندگی نیست؟؟

وطن ای مادر غمدیده ام.......

عزیزم احساس میکنم شما از اونایی هستی که یکسره برای کارهای شوهرت غر میزنی

و این باعث میشه حرفت دیگه اثری نداشته باشه

یک بار محکم وایستا اولش با زبون خوش بهش بگو حقوقت رو نمیدی بعدش وافعا نده نه اینکه فقط غر بزنی

عزیزم مردی که با حقوق زنش زندگی کنه به نظرت میشه تحمل کرد؟!

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

خیلیم خووووب بایدم بهت بی. احترامی کنه .عزیزم اون که جیره خوره توعه اون باید بترسه تورو از دست بده ن ...

بچه رو داره نگه میداره و فکر میکنه طلبی داره از همسرش

استارتر باید بچه رو پیش یکی دیگه بذاره یا مادری خواهری کسی یا مهدکودک که بفهمه بخاطر کار کردن وابسته ی اون نیست.

ما هم داریم تو اقوام خانمه پرستاره شوهرش خیلی وقتا بیکاره و چون بچه ها رو نگه میداره منت هم میذاره سر زنش ... 

😐😐😐😐😐😐 ده ساله می دونستی؟ آنوقت کارمندی و برای خودت حقوق داری بعد هنوز داری باهاش زندگی می ...

ده سال پیش متادون تو وسیله اش پیدا کردم گفت مال من نیس برای دوستمه .‌قسم خورد . منم ساده باور کردم . تو اون ده سال دیگه ندیدم قرص رو . بعد از ده سال اون دید من سرگرم بچه داریم فکر کرد‌ دیگه حواسم بهش نیس . دیدم تو وسیله هاش هست زیر نظر گرفتم تعدادشو هر روز یه دونه کم میشد فهمیدم دروغ میگفته . بعد علائمشو خوندم دیدم تو این ده سال علائم مصرفو داشت 

دلم میخواد جداشم ولی هم وابستگی پسرم هم اینکه میرم سرکار کسی نیس بدم نگهش داره . پرستارم نمیتونم بگی ...

بذار مهد کودک

گفتم تو یه پست دیگه م بخاطر نگه داشتن بچه ست چون سریع فهمیدم قضیه از چه قراره

تو فامیل مشابهش رو داشتیم ولی خدایی اون فقط خیلی اعتماد به نفس داره مرده فحش نمیده به زنش ولی مثلا بعد ۲۰ سال زندگی مشترک تو جمع میگه یه خانواده فلان هستن پولداااار و ... از خداشونه دخترشون و بدن به من خرجم هم میدن😐😐

خودت میگی، پدرشوهرت تریاکیه ، شوهرت هم معتاد شده ، بنظرت این اتفاق ممکن نیست دوباره تکرار بشه؟! بعدش ...

پیمانی ام . پسرم تا ۱۰ میخوابه . من ۷ میرم سرکار . چ‌جوری ببرمش مهد وقتی خوابه . دلم نمیاد ۷ صب بیدارش کنم . 

چ مردای چندشی...

مردها همه جوره پررو و حق به جانب هستن پس بهترین کار اینه مثل یه ملکه بشینی تو خونت تا اونم چشمش کور بره کار بکنه بیاد دو دستی تقدیم کنه

الان خانمها هی دم از استقلال مالی میزنن ولی استقلال مالی هیچ دستاورد خاصی براشون نداشته جز  اینکه اگه مرده پررویی کرد همه حق و حقوقشون رو ببخشن و طلاق بگیرن برن ولی در کل احترام و آرامش و امنیتی براشون نمیاره این شغل 

مرد فقط مردای قدیم