2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیلی بی احترامی میکنه دلم میخواد جداشم ولی نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 82 پست
پیمانی ام . پسرم تا ۱۰ میخوابه . من ۷ میرم سرکار . چ‌جوری ببرمش مهد وقتی خوابه . دلم نمیاد ۷ صب بیدا ...

همونجور بپیچونش تو پتو ببر.مهدکودکی که بچه های من میرفتن همین بود اونایی که مادرشون شاغل بود میذاشتن تو اتاق خواب.یه اتاق مخصوص بود

پیمانی ام . پسرم تا ۱۰ میخوابه . من ۷ میرم سرکار . چ‌جوری ببرمش مهد وقتی خوابه . دلم نمیاد ۷ صب بیدا ...

واویلا.... چ حرفایی مبزنی، منم کارمندم و دو تا بچه دارم . دو تاشون را هم گذاشتم مهد. تو خواب، لباس تنش کن و حاضرش کن ، بغل کن ببر. یک مهد مناسب و خوب. 

این همه زن کارمند چیکار میکنند پس؟!

تازه مهد آنقدر خوبه برای روحیه اش ، اجتماعی میشه، زرنگ میشه، از پس خودش بر میاد. من بچه هامو از ۶ ماهگی مهد گذاشتم تا قبل مدرسه و واقعا راضیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واویلا.... چ حرفایی مبزنی، منم کارمندم و دو تا بچه دارم . دو تاشون را هم گذاشتم مهد. تو خواب، لباس ت ...

الان میفهمم دلیل پررو بودن شوهر اسی نوع رفتار خودشه

شوهرش هم فهمیده و داره سوءاستفاده میکنه

جالب اینجاست که خانم وکیل هم بوده چطور یه زن که از همه لحاظ از شوهرش بالاتره به این مرتبه نزول میکنه؟تنها دلیلش طرز فکر خودشه.فقط مردهای دور و برش رو لوس و رودار میکنه.فردا همین بچه هم پرتوقع و ننر بار میاد

عزیزم شما خودتم انگار به شرایط راضی هستی. چون هر پیشنهادی میدن دوستان یه توجیه براش داری. شوهرت یا باید ترک کنه یا ام که همینجوری با همین شرایطش کنار بیای تحمل کنی. چون نظرات مختلف دادن دوستان و میگی نه