2777
2789
عنوان

اولین دلخوری از مادر شوهر آیندم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 84 پست
سعی کن میخت را بکوبی فردا به مشکل می خوری

اگه به نامزدم بگم خودش برخورد میکنه چون خیلی حساسه

ولی حس میکنم اینطوری خودم خراب میشم پیش خانوادش

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

اگه به نامزدم بگم خودش برخورد میکنه چون خیلی حساسهولی حس میکنم اینطوری خودم خراب میشم پیش خانوادش

تو جمع بگو بهش 

فردا برات دست می گیره 

سعی کن خونتون جدا باشه 

توی یک محله و یک آپارتمان نباش 

دعوت کردند دعوت کن 

احترام گذاشتند احترام بذار 

پشت سرت حرف زدند 

کات کن 

چون لایق احترامی و آرامش 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریان نامزدی ما رو خانواده پدری نامزدم هنوز نمیدونستن قرار بود چند روز دیگه تو مهمونی مطرحش کننعمه م ...

از یه جهت هم راست میگه مادرشوهرت وقتی دوست نداشته وقته نگید نباید میگفتید بی راه نمیگه

مقصر عمه هست 

ولی اگر خیلی بزرگش کرده جای فکر داره

تو جمع بگو بهش فردا برات دست می گیره سعی کن خونتون جدا باشه توی یک محله و یک آپارتمان نباش دعوت کردن ...

متاسفانه خونمون طبقه دوم خونه مامانش ایناست🤦‍♀️

ولی بقیه موارد رو حتماااا اصلا آدمی نیستم که بتونم هر چیزی رو تحمل کنم حتی اگه عاشق نامزدم باشم

برا ما که گفتیم تا دو سال دیگه خبری از هیچ مراسم رسمی نیست، حتی خاستگاری رسمیمامانم حتی نذاشته نشون ...

نه ما نشون رو آوردن ولی هیچ کاری نکردیم حتی اعلام هم نکردیم 

بابام گفت بهم بخوره اصلا دیگه اومدن گفتن فرصت بده و..بابامم گفت تا بعد عید آشنا بشن ببینیم چی میشه

از یه جهت هم راست میگه مادرشوهرت وقتی دوست نداشته وقته نگید نباید میگفتید بی راه نمیگهمقصر عمه هست و ...

ما خودمونم میدونیم عمم مقصره ولی واقعا قضیه در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه به مامان من اعصابشو بهم بریزه

حداقل میذاشت وقتی حضوری همدیگه رو دیدیم بگه

ما حتی خودمون به عمم نگفته بودیم چون میدونستیم آلو تو دهنش خیس نمیخوره یه نفر دیگه بهش گفته بود

نه ما نشون رو آوردن ولی هیچ کاری نکردیم حتی اعلام هم نکردیم بابام گفت بهم بخوره اصلا دیگه اومدن گفتن ...

امیدوارم هرچی به صلاحته رقم بخوره برات عزیزم

متاسفانه خونمون طبقه دوم خونه مامانش ایناست🤦‍♀️ولی بقیه موارد رو حتماااا اصلا آدمی نیستم که بتونم ه ...

دوری و دوستی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

جریان نامزدی ما رو خانواده پدری نامزدم هنوز نمیدونستن قرار بود چند روز دیگه تو مهمونی مطرحش کننعمه م ...

مشکل از عمتون هم هس وقتی این قرارو گذاشتن نباید این حرفو زودتر لو میداد و داداش و خواهر پدرشوهر خبر نامزدی رو از عمه دختر میشیندن مقصر عمته. مادر نامزدت کاملا حق داره ناراحت بشه.. شما بخاطره یه گلایه اینقد بهم ریختی اون مادر بیچاره ببین چقد از این رفتار عمت روابطشون بهم خورده و عصبی شده

مشکل از عمتون هم هس وقتی این قرارو گذاشتن نباید این حرفو زودتر لو میداد و داداش و خواهر پدرشوهر خبر ...

ما خودمونم میدونیم عمم مقصره ولی واقعا قضیه در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه به مامان من اعصابشو بهم بریزه

حداقل میذاشت وقتی حضوری همدیگه رو دیدیم بگه

ما حتی خودمون به عمم نگفته بودیم چون میدونستیم آلو تو دهنش خیس نمیخوره یه نفر دیگه بهش گفته بود

ما خودمونم میدونیم عمم مقصره ولی واقعا قضیه در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه به مامان من اعصابشو بهم ب ...

زنگ زدنه موردی نداره خیلی ،چون حق داشته وقتی گفته نگید تا خودمون بگیم

ولی اینکه چی گفته و چطوری گفته سواله 

اگر خیلی بد نگفته 

بیخیال 

ببين عمت مقصره 

خب اونام فاميلشون ميگن همه ميدونن جز ما و تو مراسما شركت نميكنن 

ميگن وقتي از ما پنهون كردين توقع نداشته باشيد و به طبع دلخوري قطعا پيش مياد بين فاميل 

چندانم بي اهميت نبوده دهن لقي عمت

حالا چیز خاصی هم نگفته مادرشوهرت.

بهتر بود گله‌ش رو مستقیم به عمه‌ت میکرد. ولی حالا هم حرف گنده‌ای نزده. شما هم بگید آره خب عمه نمیدونستن شما نگفتید. خودتونم ناراحت نکنید.

تموم شد و رفت.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟