2777
2789
عنوان

اولین دلخوری از مادر شوهر آیندم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 84 پست
ما خودمونم میدونیم عمم مقصره ولی واقعا قضیه در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه به مامان من اعصابشو بهم ب ...

عزیزم اتفاقا نظر شخصیم اینه مادر نامزدت کاملا حقداشته و قضیه در همین حد بزرگ و ناراحت کننده بوده که گلایه کنه ولی برای شما  قضیه در حدی نیس که الان شما و مادرت ناراحت بشی و تازه بخای به نامزدت گلایه مادرشو بکنی.

بهتره منطقی برخورد کنی یه گلایه درست و صحیح چرا باید بهمتون بریزه؟؟؟ همونطور که شما بخاطره یه گلایه درست ناراحت شدی مادر نامزدت با اون رفتار عمت حقداشته بدتر از این با عمت برخورد کنه خانومی کرده صرفا گلایه کرده.  الان میخای به نامزدت چی بگی؟ که مادرت اشتباه کرده از رفتار زشت عمه ام ناراحت شده و گلایه کرده🙄😁 دخترجان بیشتر از این غیرمنطقی بودنتونو اثبات نکن بازم هرجور صلاح و مصلحت خودته

پس چرا تو فامیل جار زدین؟

جاز نزدیم عزیزم نامزد من همه جا با ما هست حتی امروز که بابام میخواست بره مسافرت برا بدرقه بابام اومده بود همه نزدیکانمون هم دیدنش با ما، خب مردم کور نیستن که خودشون میبینن ما چیو پنهان کنیم دیگه

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خودمونم میدونیم عمم مقصره ولی واقعا قضیه در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه به مامان من اعصابشو بهم ب ...

برای ایشون قضیه در حدی بوده که ناراحت شه. برای شما در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه.

از الان بخوای سر این مسائل ناراحت شی و حساس باشی، خودت ضربه میخوری. من خودم اگه بودم از مادر نامزدم ناراحت نمیشدم راستش. و تازه حقو هم بهش میدادم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ببين عمت مقصره خب اونام فاميلشون ميگن همه ميدونن جز ما و تو مراسما شركت نميكنن ميگن وقتي از ما پنهون ...

ما خودمونم میدونیم عمم مقصره ولی واقعا قضیه در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه به مامان من اعصابشو بهم بریزه

حداقل میذاشت وقتی حضوری همدیگه رو دیدیم بگه

ما حتی خودمون به عمم نگفته بودیم چون میدونستیم آلو تو دهنش خیس نمیخوره یه نفر دیگه بهش گفته بود

حالا چیز خاصی هم نگفته مادرشوهرت.بهتر بود گله‌ش رو مستقیم به عمه‌ت میکرد. ولی حالا هم حرف گنده‌ای نز ...

آخه دیروز مامانم گفته بود که ما اصلا به عمم نگفتیم و عمه منم از شخص دیگه ای شنیده بوده خودش

بعد این باز امروز زنگ زده گلایه کرده مامانمم میگه من واقعا حوصله ندارم هر روز بشینم به گلایه های اینا گوش کنم

گند زدن به اعصاب من این وسط از اون طرف عمم از یه طرفم مامان نامزدم من چه گناهی کردم این وسط خب

آخه دیروز مامانم گفته بود که ما اصلا به عمم نگفتیم و عمه منم از شخص دیگه ای شنیده بوده خودشبعد این ب ...

یه کم بزرگش کردی. چرا باید به هم بریزی؟ چیزی نشده که.

سخت نگیر دختر خوب. واقعا هیچ اتفاق عجیب غریبی نیفتاده.

آخه دیروز مامانم گفته بود که ما اصلا به عمم نگفتیم و عمه منم از شخص دیگه ای شنیده بوده خودشبعد این ب ...

کافیه متوجه بشید چه آبروی از مادرشوهرت برده عمت. گلایه کنی قطعا بیشتر از چشم میوفتی. ببین چه اعصابی از مادرشوهرت خرد شده. مادرت نباید با این رفتارش باعث ناراحتیشما از نامزدت و خانوادش بشه. البته دوران نامزدی برای شناخته و برای هر دوطرفه پسر و خانوادش هم باید بدونن دختر و خانوادش چه اخلاقایی دارن 

عزیزم اتفاقا نظر شخصیم اینه مادر نامزدت کاملا حقداشته و قضیه در همین حد بزرگ و ناراحت کننده بوده که ...

عزیزم مامان نامزد من دیروز حضوری این مسئله رو به مامانم گفته بودن مامان منم کلی معذرت خواهی کرده بودن و گفته بودن که ما اصلا به عمم نگفتیم که همچین اتفاقی هم نیوفته

چه لزومی داره باز امروز زنگ بزنه خب؟

مامان بنده خدای من الان چیکار میتونه بکنه؟

قراره هر روز سر هر جریانی هی زنگ بزنن چندین و چند بار اعصاب منو خانوادمو بهم بریزن

درضمن پسرشون همش با ماست تو کوچه و خیابون و در و همسایه، کلی هم فامیل و آشنا ما رو با هم دیدن خب مردم کور که نیستن چیو میخوان پنهان کنن آخه 

برای ایشون قضیه در حدی بوده که ناراحت شه. برای شما در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه.از الان بخوای سر ا ...

من بهش حق میدم نه تنها من بلکه مامان و بابامم از این کار عمم ناراحت شدن ولی ایشون دیروز به مامان من گفتن که چنین اتفاقی افتاده و مامان منم کلی ابراز ناراحتی کرده بود ولی باز امروز زنگ زده

من از این ناراحتم که دارن این قضیه رو انقدر کش میدن

عزیزم مامان نامزد من دیروز حضوری این مسئله رو به مامانم گفته بودن مامان منم کلی معذرت خواهی کرده بود ...

پس شما به نامزدت بگو تا مادرش از این به بعد با خود فرد که حالا عمت باشه یا هرکس دیگه ای از فامیلتون مشکلشو خودش با اون فرد حل کنه یا همونجا با خود فرد هرجور خودش صلاح میدونه برخورد کنه و به مادر شما گلایه کنه.

من بهش حق میدم نه تنها من بلکه مامان و بابامم از این کار عمم ناراحت شدن ولی ایشون دیروز به مامان من ...

دو بار که نباید یک گله رو بکنه!

ولی بازم برات مهم نباشه. شاید خیلی حرصش گرفته. بذار بقیهٔ موارد رو هم با دقت بسنج ببین همیشه از این اخلاقا داره یا فقط همین یک مورد بوده.

اسی ب نظر مادر خودت دنبال جنجال و داره اعصابتو خراب میکنه 

طرف ناراحت شده حقم داشته نمیشه بگی ببند دهنتو که 

مادرت باید آستانه ی صبرش ببره بالا اگر میخاد ور دلش نمونی