2777
2789
عنوان

اولین دلخوری از مادر شوهر آیندم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 84 پست
ما برا پسر ایشون دعوتنامه نفرستاده بودیم عزیزماونا بودن که یک ماه هی رفتن و اومدن تا فقط اجازه بدیم ...

خب پس یچیز بهت بگم زندگی مشترک هزار جور مشکلات داره این اولیش 

واقعا اگر شوهر برات مهم نیست تمومش کن 

چون اولین مشکل نیست 

آخریشم نیست

آخه من تابحال ندیده بودم با خانوادش با تندی صحبت کنه ولی چند روز پیش سر اینکه چرا مامانش گذاشته من ظ ...

نه اتفاقا الان بگو تا این موضوع حل بشه و ایشونم مشکلشو با خود طرف رک و مستقبم رفع و رجوع کنه و به شما منتقل نده وگرنه نمیشه انتظار داشته باشی  گلایه نکنه چون در صورت تکرار دوباره اشتباه توسط فامیل یا خونوادت ایشون باز گلایه میکنه ولی از الان بگی طرف میفهمه اونجا جوابشو بده و بخاطره شما حرمتشو نگه نداره.. راستی مطمئن باش مادرش جلو شما خرابش نکرده بعد رفتنتون احتمالا تفهیمش کرده که مادرشوهر نوکر عروس نیس ایشون هم غذا بپزه هم ظرفارو بشوره عروسم مثل مهمون بیاد و بره... حالا میخای مطمئن شی دفعات بعدی که رفتی خونشون به حرفم میرسی..

اینارو بیخیال خیلی راحت میتونی بدون ناراحتی حرفتو به مادرشوهرت منتقل کنی بگی ما قبول داریم رفتار عمه ام اشتباه بوده ولی از این به بعد لطفا اگه از فامیلای ما کار اشتباهی انجام دادن خودتون برخرود کنین وگرنه مادر من ناراحت میشه بهش گلایه میکنین میگه من چیکاره ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس یچیز بهت بگم زندگی مشترک هزار جور مشکلات داره این اولیش واقعا اگر شوهر برات مهم نیست تمومش کن ...

به هر حال هرکسی یه سری خط قرمز داره یکی از خط قرمزای منم حفظ احترام و شخصیت خودم و خانوادمه که به هیچ عنوان نمیتونم ازش بگذرم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

نه اتفاقا الان بگو تا این موضوع حل بشه و ایشونم مشکلشو با خود طرف رک و مستقبم رفع و رجوع کنه و به شم ...

ممنونم عزیزم، بله درست میگی باید همین الان پرونده این موضوع رو ببندم چون ممکنه در آینده باز تکرار بشه و آرامشم بهم بریزه حتی رو رابطم با نامزدمم تاثیر داره

ممنونم عزیزم، بله درست میگی باید همین الان پرونده این موضوع رو ببندم چون ممکنه در آینده باز تکرار بش ...

در کمال احترام و ادب حرفتو منتقل کنی ایشونم ناراحت نمیشه و در صورت اشتباه دوباره فامیلاتون متوجه میشه به خونوادت منتقل نکنه و  بخیر و خوشی تموم میشه. 

در کمال احترام و ادب حرفتو منتقل کنی ایشونم ناراحت نمیشه و در صورت اشتباه دوباره فامیلاتون متوجه میش ...

درسته عزیزم، ممنون که وقت گذاشتی راهنمایی‌هات واقعا مفید بود برام

خیلی لطف کردی

جریان نامزدی ما رو خانواده پدری نامزدم هنوز نمیدونستن قرار بود چند روز دیگه تو مهمونی مطرحش کننعمه م ...

خب کاملاا حق داره عمت چجوری روش میشه بره خونه غریبه واقعا پیش نوک بازی بوده تو باید درک.کنی

ما خودمونم میدونیم عمم مقصره ولی واقعا قضیه در حدی نبوده که بخواد زنگ بزنه به مامان من اعصابشو بهم ب ...

چطور در حدي نبوده 

اتفاقا بوده همه فاميل اونطرفو بهم ريخته 

اخرم در حدي نبوده 

پس ناراحتي شمام بي مورده اخه چيزي نگفته

از الان اينو در نظر بگير 

بد بده خوب خوب 

اونا ناراحتيشون چيزي نيست شما هست؟